iPhone 7 zal waarschijnlijk de naam zijn van de opvolger van de iPhone 6s, die na de iPhone 6 en iPhone 6 Plus uitgebracht werd. De iPhone 7 zal weer een hele nieuwe iPhone zijn, en wordt dus van vele kanten verbeterd. iPhone 7 abonnement bestellen? Heb nog even geduld, het zal namelijk nog even duren (medio september 2016) voordat de iPhone 7 met abonnement te koop is. Tot die tijd kan je natuurlijk wel kijken naar een iPhone SE of iPhone 6s.

Zo kunnen we een ander design verwachten, maar wel met een 4,7 inch scherm. Het zou wel goed kunnen dat de resolutie van het scherm verhoogd wordt, zodat er meer pixels te vinden zijn voor een nog scherper beeld. Verder zal er een A10 processor zijn, een M10 coprocessor en een betere grafische chip. Apple zal voor de iPhone 7 ook weer de camera’s onder handen gaan nemen.

iPhone 7 abonnement

De iPhone 7 is momenteel nog niet aangekondigd, en daarom ook nog niet beschikbaar in Nederland. Een iPhone 7 abonnement moet dus ook nog even op zich laten wachten. Wil je toch het topmodel van Apple kopen? In onderstaande tabel vind je de prijzen bij een iPhone 6s met abonnement. Klik door om meerdere abonnementen te vinden.

#ProviderInternetSnelheidBel/smsMaandprijsToestelprijsKopen
1KPN5000 MB4G InternetOnbeperkt€ 54,-€ 99,-Meer info
2Vodafone2000 MB4G Internet300/Onbeperkt€ 54,-GRATISMeer info
3T-Mobile3000 MB4G Internet120/Onbeperkt€ 46,-€ 99,-Meer info
4Vodafone3000 MB4G InternetOnbeperkt€ 56,-GRATISMeer info
5Tele21000 MB14,4 Mbps150/150€ 43,-GRATISMeer info

iphone-7-evolution

Over de iPhone 7

De iPhone 7 zal niet heel veel groter worden dan de iPhone 6 en iPhone 6s, maar zal er waarschijnlijk wel wat anders uitzien. Qua uitvoeringen hoeven we op het gebied van de kleuren geen veranderingen te verwachten. Dat betekent dus dat de iPhone 7 beschikbaar is in de kleuren grijs, zilver, goud en roségoud. Om alles nog even snel op een rijtje te hebben:
iPhone 7 uitvoering in vier kleuren: grijs, zilver, goud en roségoud. Opslagruimte minimaal 16, 64 en 128 GB.
iPhone 7 adviesprijs van 749 euro
iPhone 7 release in Nederland omstreeks september 2016

iPhone 7 release

Net als vorige jaren, zal Apple de iPhone 7 in september aan gaan kondigen. De iPhone 7 release zal in Nederland daarom ook in september plaats gaan vinden. Het is van te voren al handig om te weten of je een iPhone 7 abonnement wilt bestellen, aangezien de vraag waarschijnlijk weer erg hoog zal zijn. De nieuwe iPhone zal daarom kort na zijn release al uitverkocht kunnen zijn.

iPhone 7 uitvoeringen

De nieuwe iPhone van Apple zal verkrijgbaar zijn in een aantal uitvoeringen. Ten eerste is er de kleur. Net als de iPhone 6s, zal de 7 verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren: grijs (space gray), zilver, goud en roségoud. Daarnaast is er het opslaggeheugen. Van de nieuwe iPhone wordt gehoopt dat Apple hem uitbrengt met minimaal 32 GB opslaggeheugen, omdat alle telefoons gewoon steeds meer geheugen nodig hebben. Andere uitvoeringen zullen in ieder geval bestaan uit 64 GB of 128 GB. Het geheugen zal niet uitbreidbaar zijn met een microsd kaart, dus bedenk goed welke uitvoering je wilt kopen voordat je hem ook daadwerkelijk besteld. Het is daarna namelijk niet meer mogelijk om extra geheugen in de iPhone te stoppen. Het is helaas ook nog wel mogelijk dat Apple besluit om het instapmodel op 16 GB te houden, aangezien ze dit de afgelopen jaren ook al gedaan hadden. Dat terwijl toen ook al verwacht en gehoopt werd op een 32 GB instapmodel.

iPhone 7 design: waterdicht?

Zoals gezegd zal Apple het design van de iPhone 7 gaan veranderen. Het is goed mogelijk dat de iPhone 7 ook waterdicht gemaakt gaat worden. Geruchten over de waterdichtheid van de iPhone 7 gaan in ieder geval al wel in de rondte.

De iPhone 7 zal waterdicht worden, omdat de behuizing van de iPhone 7 een stuk steviger zou worden. Hierdoor kan het water niet bij componenten komen die niet tegen water kunnen. Ook is er een mogelijkheid van de beschikking over dual sim ondersteuning.

iPhone 7 met abonnement

Een iPhone 7 kopen in Nederland, met of zonder abonnement? Dan zal je nog even geduld moeten hebben. Zodra de iPhone 7 aangekondigd is, zal het mogelijk om een pre-order te plaatsen. Een iPhone 7 abonnement zal dan ook bekend gemaakt worden.

Houd er wel rekening mee dat bovenstaande informatie allemaal gebaseerd is op geruchten. Apple heeft zelf nog niks naar buiten gelaten over de nieuwe telefoon, en zal dit ook zeker niet doen tot de aankondiging van de nieuwe telefoon zelf.

iPhone 7 abonnement 4.67/5 (93.33%) 12 votes