iPhone 6s krijgt sterkere behuizing

iPhone 6s krijgt sterkere behuizing

In het najaar van 2015 komt Apple met de nieuwe iPhones. Dit jaar worden er maar liefst drie verschillende iPhones verwacht: de iPhone 6s, de iPhone 6s Plus en de iPhone 6c. De iPhone 6s en de iPhone 6s Plus zouden gemaakt zijn van een veel sterker soort aluminium. Hierdoor wordt de behuizing van beide smartphones een stuk sterker en steviger.

Het Chinese UDN (United Daily News) weet dit te melden. In het verleden hadden zij wel vaker de juiste informatie over een nieuwe iPhone, dus er is een goede kans dat ook dit correct is.

Volgens de bronnen van UDN makt Apple gebruik van het zogenaamde 7000 series aluminium. Ditzelfde aluminium wordt ook gebruikt voor de Apple Watch. Dit bevalt Apple blijkbaar goed, dat daarom ook de smaprthones van het bedrijf zo’n behuizing zullen krijgen.

Dit aluminium is 60 procent sterker dan het aluminium dat nu vaak voor smartphones gebruikt wordt. Apple zegt ook nog eens dat het materiaal erg licht is. Allemaal voordelen om het stukje metaal dus ook bij de volgende iPhone te implanteren.

Wel is het een stuk moeilijker om een behuizing van dit soort materiaal te produceren. Gezien de vraag naar de iPhone 6, kan ook de iPhone 6s op een groot aantal orders rekenen. Het is eerst dus maar zien of de fabrikanten wel überhaupt zoveel behuizing kunnen regelen. Zo werden de nieuwe toestellen van 2014 in het eerste kwartaal dat ze te koop waren, zo’n 75 miljoen keer verkocht.

Apple zal naar verwachting de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus in september van 2015 aan gaan kondigen. Ook kunnen we hier dan een iPhone 6c verwachten, als opvolger van de iPhone 5c.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general