‘iPhone 6c heeft hoge verwachtingen’

‘iPhone 6c heeft hoge verwachtingen’

De iPhone 5c was niet echt een succes te noemen voor Apple. Toch zou Apple hoog inzetten voor zijn opvolger, de iPhone 6c. GSMDome komt met deze informatie na het checken van enkele gegevens.

Deze gegevens vertellen ons dat Sony de camera voor de iPhone 6c zou gaan ontwikkelen. Dat is op zich geen verassing, Sony produceert namelijk voor veel meer smartphones de cameramodule, ook voor Apple smartphones. Opvallend hieraan is dat Apple een erg grote order geplaatst heeft. Zo groot zelfs, dat Sony de vraag eigenlijk niet aankan op het moment.

Door de order van Apple, zou Sony maar de helft van de bestelde modules kunnen leveren voor andere fabrikanten. Dit zet Sony dan af op een aantal Chinese merken waaronder Huawei, ZTE en Oppo. Zij zouden naar een andere fabrikant op zoek moeten gaan.

Hoe deze camera van de iPhone 6c er uit moet gaan zien, is nog onbekend, maar het lijkt er in ieder geval op dat Apple wel veel van de telefoon verwacht. Volgens de geruchten zou de iPhone 6c een compacte iPhone worden, met een scherm van 4 inch. Hierdoor blijft Apple op alle display formaten actief. De iPhone 6c zou voor de consument gaan met een behoefte aan een kleiner scherm (4 inch), de iPhone 6s Plus voor de liefhebbers van de grote schermen (5,5+ inch) en de iPhone 6s daar mooi tussenin. Heel veel meer is nog niet bekend over de iPhone 6c. Wel zal deze ook weer een plastic behuizing krijgen, en waarschijnlijk wat goedkoper dan de andere modellen.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general