iPhone 6s wordt steeds meer vormgegeven door nieuw info

iPhone 6s wordt steeds meer vormgegeven door nieuw info

Het lijkt erop alsof de aandacht nu weer flink naar de volgende iPhone toe gaat, nu in feite alle grote Android fabrikanten hun vlaggenschepen aangekondigd hebben. Er wordt namelijk weer volop gespeculeerd over de iPhone 6s, en deze keer door analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities, die wel vaker correcte informatie naar buiten gebracht heeft wat betreft de iPhone.

Kuo beweert de iPhone 6s al in zijn handen te hebben gehad, en weet daarom een aantal dingen over de iPhone 6s die hij blijkbaar graag deelt. Wat betreft de specificaties zou het werkgeheugen verdubbelen naar 2 GB, komt de verwachte A9 processor en een nieuwe 12 megapixel camera. Als dit juiste informatie is, dan wordt het aantal megapixels voor het eerst verhoogd sinds de iPhone 4s.

Daarnaast worden de iPhone 6s én de iPhone 6s Plus voorzien van een betere behuizing. Hierdoor zou je iPhone minder snel breken bij een val. Bovendien is de behuizing in een nieuwe kleur te krijgen, naast grijs, zilver en goud zou nu ook roségoud toegevoegd gaan worden aan het assortiment. Ook wordt er weer gesproken van een saffieren scherm, dit keer enkel voor de iPhone 6s Plus. Momenteel wordt saffier alleen gebruikt voor de vingerafdrukscanner en de cameralens omdat het in feite niet bekrasbaar is. Wellicht zien we over een aantal maanden dus wel een scherm dat krasvrij is.

Ook wordt het TouchID weer onder handen genomen, wat zou resulteren in een betere herkenning van de vingerafdruk. Een nieuwe toevoeging wordt volgens Kuo het zogenaamde Force Touch. Hierdoor weet het scherm het verschil te vertellen tussen een lichte en een harde aanraking van het scherm. Force Touch is niet nieuw, het wordt momenteel al bij de Apple Watch en de nieuwe MacBooks geïmplanteerd en binnenkort dus ook bij de nieuwe iPhones.

Als laatste weet Kuo te melden dat er geen kleinere iPhone komt met een 4 inch scherm. Dit toestel is de laatste tijd geregeld in het nieuws geweest, en daar zou het gaan om de iPhone 6c. Apple zou volgens Kuo het echter bij twee verschillende formaten willen houden. Die formaten zijn, net als bij de generatie iPhones uit 2014, 4,7 inch en 5,5 inch. De generatie van 2015 wordt in september van dit jaar verwacht, met de start van de massaproductie in juni. Rond de tijd van de massaproductie zullen we waarschijnlijk de eerste legitieme iPhone 6s en iPhone 6s Plus tegen gaan komen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general