‘Plastic 4 inch iPhone verschijnt in 2016’

‘Plastic 4 inch iPhone verschijnt in 2016’

We hebben al vaker wat gehoord over een nieuwe 4 inch iPhone. De geruchten spreken elkaar helaas wel een beetje tegen. De ene noemt de aankondiging van drie verschillende iPhones voor het einde van dit jaar, de andere heeft het over twee verschillende. De opvolger van de iPhone 5c is de telefoon waar nog onenigheid over bestaat. Het laatste gerucht over deze telefoon kan ons duidelijkheid daarover geven. Het toestel zou namelijk wel bestaan, maar zou pas in 2016 aangekondigd worden.

‘iPhone 6c wordt de nieuwe 4 inch iPhone’

Een logische naam voor deze telefoon is natuurlijk de iPhone 6c, dat is ook wat de Chinese website UDN weet te zeggen. Er zijn al een aantal afbeeldingen van deze iPhone 6c opgedoken, en daarin is goed te zien dat hij ook van plastic gemaakt zal zijn, net als de iPhone 5c. Wel is het design ietwat aangepast. Hierdoor kunnen we zien dat het wel om twee verschillende telefoons gaat.

Apple zou ook al een bestelling geplaatst hebben bij een bedrijf, AU Optronics, voor het fabriceren van nieuwe 4 inch schermen. Deze zullen niet gebruikt gaan worden voor de iPhone 5/5s, en lijkt het er dus nog sterker op dat er inderdaad een nieuwe 4 inch iPhone gaat komen.

iPhone 6s & 6s Plus aankondiging

Dat de iPhone 6c aangekondigd gaat worden in 2016, betekent nog niet dat dit ook gebeurt voor de verwachtte iPhone 6s en iPhone 6s Plus. De aankondiging van deze smartphones mogen we al in augustus van 2015 verwachten, waar de release een aantal weken later plaats zal vinden. Dit zal in Nederland in ieder geval in september zijn, net zoals de afgelopen jaren het geval ook was.

Net zoals de iPhone 6c niet zoveel zal verschillen qua uiterlijk van de 5s, zullen de andere nieuwe iPhones ook een bekend design hebben. Deze zullen ze bijna identiek overnemen van de huidige iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Wel is het goed mogelijk dat de nieuwe iPhones dunner gemaakt worden dan de huidige generatie. Verder zal het verschil vooral onder de motorkap aanwezig zijn, met onder anderen een nieuwe processor en een nieuwe camera.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general