Lekt Vodafone de iPhone 6s release datum?

Lekt Vodafone de iPhone 6s release datum?

Iets meer dan een jaar geleden, zo rond mei 2014, vertelde Deutsche Telekom aan klanten dat ze de iPhone 6 op 19 september konden kopen. Deze datum bleek exact overeen te komen met de daadwerkelijke datum. Blijkbaar wisten ze dus al ver van te voren al een aantal dingen over de nieuwste iPhone, of het was een goede gok, kan natuurlijk ook. Maar als we van het eerste uitgaan, dan kunnen we ook al met zekerheid zeggen dat er ook al details van de iPhone 6s bekend zullen zijn, waaronder de release datum van de iPhone 6s.

Een werknemer van Vodafone zou in een mail naar MobileNews de release en pre-order datum van de iPhone 6s bekend gemaakt hebben. In de mail zou het gaan om de nieuwe iPhone, er wordt dus nog niks gezegd over de naam. De iPhone 6s klinkt wel als een logische opvolging qua naam. Volgens die mail zou de verkoop van de iPhone 6s starten op 25 september, en beginnen de pre-orders op 18 september. Over een opvolger van de iPhone 6 Plus werd niks vermeld, maar het is wel naar verwachting dat ook die tegelijkertijd aangekondigd wordt.

Wat betreft de verbeteringen van de nieuwe iPhone, kunnen we die vooral verwachten onder de motorkap van de iPhone 6s. Het design zal nagenoeg hetzelfde blijven als de iPhone 6. Onder anderen de camera wordt onder de loep genomen. Die zal een boost krijgen naar 12 megapixels, wat de eerste upgrade is wat betreft het aantal megapixel in de camera van de iPhone sinds de 8 megapixel camera van de iPhone 4s. De processor zal een upgrade krijgen naar de A9-processor, het werkgeheugen zal wellicht verhoogd worden naar 2 GB RAM en het design wordt van een nieuw materiaal gemaakt.

Dit nieuwe materiaal is het zogenaamde Series 7000 Aluminium. Dit wordt vooral bij vliegverkeer gebruikt, en nu ook voor de Apple Watch. Met dit sterkere spul zou Apple een nieuwe Bendgate willen voorkomen. Een andere feature van de Apple Watch wordt waarschijnlijk ook geïntegreerd in de iPhone 6s: Force Touch. Hierbij kan het scherm meten hoe hard je op het scherm drukt, en aan de hand daarvan andere keuzes maken. Zo kunnen een zachte en een harde klik op een knop twee verschillende acties bewerkstelligen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general