Krijgt mijn iPhone de iOS 9 update?

Krijgt mijn iPhone de iOS 9 update?

Nu Apple iOS 9 als nieuwste besturingssysteem aangekondigd heeft, komt de vraag bij menig iPhone, iPad en iPod bezitter al te boven: krijg ik de update naar iOS 9? Het is eigenlijk heel eenvoudig, alle apparaten die momenteel iOS 8 kunnen draaien, krijgen ook de update naar iOS 9. Dit betekent dus dat wat betreft iPads je de update kan verwachten van iPad 2 tot en met iPad Air 2, iPad mini tot en met iPad mini 3, van de iPhone vanaf iPhone 4s tot en met iPhone 6 (Plus) en de 5e generatie iPod touch.

Bovenstaande afbeelding geeft ook nog een duidelijk overzicht van alle apparaten die de update naar iOS 9 gaan krijgen. De update naar iOS 9 is voor developers momenteel al beschikbaar. Het gaat hier nog om een beta versie, dus daar zullen nog een aantal fouten in zitten. Deze fouten worden zoveel mogelijk gevonden en gladgestreken, waarna er een beta versie voor iedereen in juli komt. Het is dus mogelijk om vanaf juli iOS 9 op je iPhone te hebben staan. Let er wel op dat het dan nog maar om een beta versie gaat. De echte versie zal waarschijnlijk samen met de nieuwe iPhone 6s uitgebracht worden. Dit zal omstreeks september 2015 gebeuren, en het duurt dus nog wel even voordat je iPhone de daadwerkelijke update zal ontvangen.

Mocht je binnenkort al de beta versie willen downloaden, houd dan rekening met het vrijhouden van het geheugen. iOS 9 heeft een ruimte van ongeveer 1,3 GB nodig. Dit is wel minder dan eerdere versies, en zal dus voor veel mensen ook niet voor een probleem gaan zorgen.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general