Nieuwste geruchten over de iPhone 6s

Nieuwste geruchten over de iPhone 6s

Een tijdje terug  brachten we je op de hoogte van de laatste geruchten rond de iPhone 6s. Als ze kloppen dan heeft de opvolger van de zeer succesvolle iPhone 6 weer de nodige interessante nieuwe features te bieden. Uiteraard heeft de geruchtenmolen in de tussentijd niet stilgestaan en blijft deze draaien. We praatten je daarom even bij over de nieuwste geruchten rond de iPhone 6s.

Resumerend: dit was al bekend

In ons vorige artikel kon je de volgende nieuwigheden over de nieuwe iPhone 6s lezen. Het werkgeheugen wordt verdubbeld naar 2G. Er komt een nieuwe processor in de 6s: de A9. Voor het eerst sinds de 4s komt er een camera-upgrade, naar 12 megapixels. TouchID wordt verbeterd en Force Touch zal zijn intrede doen. Er komt geen kleinere iPhone 6. En de iPhone 6s wordt in september verwacht.

Nieuwe geruchten over de iPhone 6s

Er kan veel veranderen in een maand. Er zijn behoorlijk wat nieuwe verwachtingen rond de nieuwste smartphone van Apple naar buiten gekomen. Dit zijn de belangrijkste.

Behuizing
De iPhone 6c wordt waarschijnlijk wat groter dan zijn voorganger. De 6c wordt naar verwachting 0,2 millimeter dikker en 0,15 millimeter langer. Dit komt door een nieuw soort aluminium dat nu al voor de Apple Watch wordt gebruikt. Dit aluminium is sterker en krast minder snel. Een mooie bijkomstigheid is dat de camera niet langer zal uitsteken bij de nieuwe iPhone.

Camera
Vorige keer was dus al bekend dat de camera een upgrade zal krijgen, van 8 naar 12 megapixels. Nu is er ook meer bekend over de FaceTime camera. Ook deze zal een upgrade krijgen waardoor je er 1080p video’s mee kan schieten. Ook wordt er waarschijnlijk een flitser toegevoegd aan de camera aan de voorzijde van de iPhone 6s.

Kleuren
Ten slotte hebben we nog nieuws over de kleuren waarin de iPhone 6s verkrijgbaar zal zijn. Dat zal in ieder geval zijn in de huidige kleuren, waarvan Space Grey een lichte facelift zal krijgen naar een donkerdere tint. Naast de vertrouwde kleuren mogen we waarschijnlijk nog twee nieuwe kleuren verwachten in het kleurenpallet van de iPhone 6S: roze en rosé goud.

Nu de verschijningsdatum steeds dichterbij komt zullen er ook steeds meer geruchten en nieuwtjes naar boven komen rond de iPhone 6s. Uiteraard houden we je daar van op de hoogte op deze website!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general