‘iPhone 6s design blijft gelijk aan iPhone 6’

‘iPhone 6s design blijft gelijk aan iPhone 6’

Als we de nieuwe gelekte afbeeldingen van het doorgaans betrouwbare 9to5Mac mogen geloven, dan zal het design van de iPhone 6s volledig overeenkomen met de iPhone 6. Aan de binnenkant zal wel het een en het ander verbeterd worden. Dit viel allemaal ook wel in de verwachtingen, aangezien het hier om een ‘S-update’ van de iPhone gaat.

iphone-6s-9to5-achterkant

Op de foto’s worden de achterkanten van de vermeende iPhone 6s en de iPhone 6 met elkaar vergeleken. Hier vallen de gelijkenissen van het design wel goed op. Ook is meteen te zien dat het toestel even groot zal blijven, wat dus betekent dat de bezels hetzelfde blijven (gegeven dat het scherm ook weer 4,7 inch meet). Daarnaast wordt er gemeld dat er geen significant verschil in de dikte op te merken is, waardoor dat gerucht ook weggestreept kan worden. Er gingen twee verschillende geruchten om over de dikte van de iPhone 6s. Het ene gerucht zei dat Apple de iPhone 6s nog wat dunner wou maken, de andere had het over een toename  van 1 millimeter, omdat de Touch Force relatief veel ruimte in zou nemen.

Als we op de foto naar de camera kijken, dan is daar ook geen verschil te zien tussen de iPhone 6s en de iPhone 6. Dit zou dus betekenen dat de iPhone 6s toch niet mer een dubbele camera komt.

Veranderingen onder de motorkap

Maar de iPhone 6s zal natuurlijk wel verschillen van zijn voorganger, en dit zou onder de motorkap aanwezig zijn. Op de foto is te zien dat de beveiligingsplekken op een andere locatie zijn geplaatst. Dit zou duiden op een nieuwe chip, de A9-chip om precies te zien.

Apple zal de iPhone 6s waarschijnlijk ergens in de september aankondigen, samen met de iPhone 6s Plus en eventueel ook nog een iPhone 6c. Na de aankondiging duurt het waarschijnlijk weer een week of twee voordat de smartphone ook verkrijgbaar is in Nederland.

UPDATE: Het is vanaf nu ook mogelijk om een iPhone 6s met abonnement te bestellen. Bekijk hiervoor onderstaande tabel, waar enkele abonnementen vermeld zijn.

[table id=6 /]

(bron)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general