‘iPhone 6s toch iets dikker dan voorganger’

‘iPhone 6s toch iets dikker dan voorganger’

Eerder kwam er een bericht naar buiten dat het design van de iPhone 6s helemaal overeenkomt met die van de iPhone 6, en dat er qua dikte geen verschil zichtbaar zou zijn. Een nieuw gerucht die de schematische weergave laat zien van de iPhone 6s, spreekt dit ietwat tegen.

Op de tekening is namelijk te zien dat het gaat om een dikte van 7,1 millimeter, waar de iPhone 6 een dikte heeft van 6,9 millimeter. Hier zouden verschillende redenen achter kunnen zitten, waar iedereen hoopt op een grotere batterij voor de iPhone 6s. Naast een grotere batterij zou het ook kunnen zijn dat Apple problemen heeft met een scherm van een hogere resolutie, waardoor er ook meer ruimte vrijgemaakt moet worden. Een derde mogelijkheid is het feit dat de toevoeging van Force Touch een extra laag aan de iPhone 6s toe zal voegen. Als laatste denkbare mogelijkheid, kan dit aan een vernieuwde camera liggen. Deze nieuwe camera van 12 megapixel zal meer ruimte nodig hebben, wat zou resulteren in een dikker design voor de iPhone 6s.

iphone-6s-schematische-tekening

Een dikker design klinkt waarschijnlijk niet zo heel erg aantrekkelijk, maar het verschil zal waarschijnlijk niet erg merkbaar zijn. Bovendien zal de lens van de camera hierdoor misschien niet meer uitsteken, iets waar de iPhone 6 bijvoorbeeld wel last van heeft.

Apple zal waarschijnlijk in september de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus aankondigen. Enkele weken later zullen beide smartphones ook beschikbaar zijn in Nederland. Hier vind je dan alle informatie en abonnementen van de toestellen en uitvoeringen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general