‘Apple bestelt 90 miljoen stuks van iPhone 6s’

‘Apple bestelt 90 miljoen stuks van iPhone 6s’

Apple lijkt goede hoop te hebben dat de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus weer verkooprecords gaan breken. Anonieme bronnen melden namelijk aan The Wall Street Journal dat Apple een bestelling geplaatst heeft van tussen de 85 en 90 miljoen stuks voor de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus.

Vorig jaar zou Apple op het begin tussen de 70 en 80 miljoen stuks van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus besteld hebben. Apple verwacht dus minimaal 10 miljoen meer iPhone 6s toestellen te verkopen, of hoopt zo om zo weinig mogelijk tegen een tekort aan te lopen.

De iPhone 6s zal qua uiterlijk niet zoveel verschillen van de iPhone 6, of zelfs niks. Het verschil zal zich onder de motorkap bevinden. Zo komt er een vernieuwde processor, zal het werkgeheugen waarschijnlijk verhoogd worden naar 2 GB en, wellicht als belangrijkste update, zal de resolutie van de camera omhoog gaan naar 12 megapixel. De schermen zullen eenzelfde formaat houden, 4,7 inch voor de iPhone 6s en 5,5 inch voor de iPhone 6s Plus. Wel zal er een nieuwe functie toegevoegd worden aan beide smartphones, namelijk Force Touch. Hierdoor kan het beeldscherm verschillend reageren op een zachte of wat hardere druk. Deze techniek zien we al terug bij de Macbook en Apple Watch, en is dus niet helemaal nieuw.

Aan het uiterlijk zal echter wel één ding kunnen verschillen. Er gaan namelijk geruchten van een nieuwe kleur voor de smartphone, naast de gebruikelijke zilver, wit en goud. Het zou hier gaan om roségoud, wat toch weer wat anders is dan we gewend zijn.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general