‘Minimaal 32GB opslag voor de iPhone 6s’

‘Minimaal 32GB opslag voor de iPhone 6s’

Waar een tijd geleden 8GB aan interne opslag nog voldoende leek te zijn, ligt de standaard nu zo’n beetje op 32GB. Het instapmodel van de iPhone 6 en 6 Plus beschikken nog wel over 16GB opslag, maar de iPhone 6s zou minimaal 32GB opslag krijgen, mocht we de bronnen binnen Foxconn mogen geloven.

Naast een 32GB model, zou Apple ook weer een 64GB en 128GB model uitbrengen van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. De goedkopere iPhone 6c (die misschien pas in 2016 verwacht wordt), zou nog wel 16GB als instapmodel krijgen. De iPhone 5c had zelf ook een model met minder opslagruimte, 8GB, toen de naast de iPhone 5s aangekondigd werd. Zo gek klinkt dat verhaal dus nog niet.

Toch kunnen we nog niet zeker zeggen dat de iPhone 6s minimaal 32GB opslag zou krijgen. Eerder gelekte foto’s die in handen van 9to5Mac kwamen, konden ons namelijk vertellen dat er minimaal 16GB opslag aanwezig was. Misschien blijft het geheugen dan toch nog hetzelfde zoals die is bij de huidige iPhone 6. Veel veranderingen zullen aan de buitenkant ook niet te zien zijn. De nieuwe iPhones zullen bijna identiek zijn aan de iPhone 6. Wel zal het iets dikker zijn (en verschil van 0.13 millimeter) door het gebruik van Force Touch.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general