Meer informatie over Force Touch van de iPhone 6s

Meer informatie over Force Touch van de iPhone 6s

Waarschijnlijk zal Apple de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus uitrusten met Force Touch. Deze technologie is momenteel ook te vinden op de Apple Watch, en zorgt ervoor dat het scherm anders reageert op verschillende aanrakingen. Nu zijn er details gelekt wat de functies hiervan precies zouden zijn.

9to5mac, een website die doorgaans erg goed ingelicht is, heeft de informatie over Force Touch naar buiten gebracht. Force Touch zal vooral gebruik gaan worden om handelingen over te slaan, waardoor het eigenlijk snelkoppelingen worden voor functies binnen een applicatie.

Voorbeelden Force Touch

Om maar een paar voorbeelden te noemen van Force Touch, anders blijft het nog lastiger om te begrijpen. Zo zou je de navigatie naar een punt op de kaart kunnen starten, als je op de locatie van de bestemming hard drukt.

Een ander voorbeeld die 9to5mac geeft, is bij de Music app van de iPhone. Als je wat harder op een liedje drukt, zou je een scherm krijgen met verschillende opties voor dat liedje. Zo kan je die toevoegen aan je favorieten, kan je hem opslaan of in een afspeellijst plaatsen.

Daarnaast krijg je ook mogelijkheden vanaf het beginscherm. Als je op een app zou drukken, dan is het mogelijk om binnen die applicatie een soort menu meteen te openen. Wellicht kan je per app ook wel instellen wat je precies opent met Force Touch. Als je bijvoorbeeld op het belicoontje zou drukken, dan zou er een mogelijkheid zijn om direct naar je voicemail te gaan, in plaats van dat je je laatste gesprekken ziet.

iPhone 6s aankondiging

Volgens de laatste geruchten zou Apple de iPhone 6s aan gaan kondigen op 9 september. Naast de iPhone 6s kunnen we ook een iPhone 6s Plus verwachten. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid dat Apple een nieuwe 12.9 inch iPad Pro aankondigt én een verbeterde Apple TV. De release van de iPhone 6s in Nederland mogen we verwachten op 26 september, mocht de aankondiging inderdaad 9 september plaatsvinden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general