iPhone 6s pre-orderen? Dat kan, als je $200,000 wilt betalen

iPhone 6s pre-orderen? Dat kan, als je $200,000 wilt betalen

Apple zal op 9 september waarschijnlijk de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus aan gaan kondigen. Vanaf dat moment zal het ook mogelijk zijn om bij de providers en retailers een pre-order te plaatsen. Mocht je niet zo lang willen wachten, dan is er een mogelijkheid om eerder een pre-order te plaatsen. Bij Brikk heb je de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen voor een luxe uitvoering van de iPhone 6s of iPhone 6s Plus. Zo kan je een iPhone 6s Plus met diamanten krijgen voor een prijs van zo’n $200,000, wat neerkomt op zo’n 180.000 euro. Gelukkig biedt het merk ook goedkopere varianten aan, vanaf $7,995.

iphone-6s-lux-header

Afgelopen jaar was het ook al, 6 maanden voor de release, mogelijk om een iPhone 6 te bestellen met 24-karaats goud. Ze besluiten dit nu dus nog wat uit te breiden met extra speciale materialen. Gelukkig krijg je bij de iPhone wel een opslagruimte van 128 GB, zo aardig zijn ze dan ook wel weer.

Meer over de iPhone 6s

Zoals gezegd zal Apple de iPhone 6s en zijn grotere broer waarschijnlijk op 9 september 2015 aankondigen. Het design zal gelijk zijn als bij de iPhone 6, omdat het hier gaat om een S-update. We kunnen wel flink verbeterde specificaties verwachten, waardoor alles nog soepeler zal gaan lopen. Zo zal er een nieuwe A9 processor aanwezig zijn en een nieuwe 12 megapixel camera. Over het werkgeheugen bestaat nog minder duidelijkheid. Laatst hadden we het er over dat er misschien maar 1 GB RAM aanwezig zou zijn, maar dit werd later weer ontkracht door een model met 2 GB RAM. Laten we in ieder geval hopen dat Apple kiest voor het laatste!
Daarnaast krijgen de nieuwe iPhones ook de beschikking over Force Touch. Hiermee kan het scherm verschillend reageren op aanrakingen. Dat wil zeggen, als je het scherm zacht raakt, gebeurt er iets anders dan als je hem wat harder indrukt.

Beide iPhones worden verwacht in de kleuren spacegray, goud, zilver of roségoud. De prijs zal waarschijnlijk beginnen op 699 en 799 euro voor respectievelijk de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Wat betreft de release van de iPhone komen we uit op 26 september, als we het schema van vorig jaar aanhouden. Vanaf dat moment zal het ook mogelijk zijn om een iPhone 6s abonnement te bestellen. Na 10 dagen de release in o.a. de VS en Duitsland, en de week erop in de Benelux.
Overigens, als je de iPhone 6s als eerste in huis wilt hebben, dan is het aan te raden om deze bij de juwelier Brikk te kopen. Zij leveren pas 4 tot 6 weken na de introductie, omdat alle stukjes goud en diamant geplaatst moeten worden…

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general