iPhone 6c release in november?

iPhone 6c release in november?

Van Apple wordt natuurlijk verwacht dat ze de iPhone 6s en iPhone 6s Plus aan gaan kondigen. De datum hiervoor zou 9 september zijn, waar de release dan een goede twee weken later in Nederland plaats zou vinden. De laatste maanden hebben we ook voorzichtige geruchten gehoord over een derde iPhone, de iPhone 6c. Het ene bericht noemt een gelijktijdige aankondiging met de iPhone 6s (Plus), waar de ander uitgaat van 2016.

Het nieuwe bericht (deze dus ;), en deze uit China) meldt dat Foxconn zich ook klaar maakt voor de iPhone 6c release, in november welteverstaan. Foxconn zou zich namelijk klaar maken voor de massaproductie van een 4 inch iPhone, wat de iPhone 6c zou kunnen zijn. Foxconn zou ook volledig verantwoordelijk zijn voor de productie van het toestel, net als het volledig verantwoordelijk is voor de iPhone 6s Plus en voor 60% voor alle iPhone 6s’en die gemaakt worden.

Dat Foxconn nu extra manschappen laat werken, zou al wel laten zien dat dit om een release gaat die ‘ver’ na de aankondiging van de iPhone 6s plaats moet vinden. Om nu extra mensen in te zetten voor de iPhone 6s is namelijk een beetje te laat, als de release daarvan al over een goede maand moet zijn.

Bedenk wel dat het hier om het zoveelste Apple gerucht gaat, en dat ze niks voor niks geruchten worden genoemd. Hoewel er wel vaak wordt geschreven over een iPhone 6c, mag je dit nog wel met een korreltje zout nemen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general