Apple: sommige iPhone 6 Plus camera’s maken wazige foto’s

Apple: sommige iPhone 6 Plus camera’s maken wazige foto’s

Apple heeft op zijn eigen website een reparatie pagina opgezet voor de iPhone 6 Plus. Het kan volgens Apple namelijk voorkomen dat je iPhone 6 Plus ietwat wazige foto’s maakt, door een defect in een component van de iSight camera.

Volgens Apple gaat het om een ‘klein percentage’ van de modellen. Let er wel bij op dat dit alleen om de iPhone 6 Plus gaat. Een (onbekend) component in de iSight camera zou niet goed werken, waardoor je met het maken van foto’s last hebt van de kwaliteit van de foto’s. De foto’s zouden namelijk wat wazig over kunnen komen.

Het gaat volgens Apple vooral om de toestellen die verkocht zijn tussen september 2014 en januari 2015. Als je inderdaad last hebt van dit probleem, dan zal Apple gratis de camera vervangen. Hiervoor moet je het serienummer van je iPhone 6 Plus op deze website van Apple invullen.

Je moet wel opletten als je ervoor kiest om je telefoon in te leveren, dat hij voor de rest schadevrij is. Als er bijvoorbeeld een gebroken scherm op de iPhone 6 Plus zit, dan zit deze volgens Apple in de weg om de camera te vervangen. Hierdoor kan de gebruiker met extra kosten te maken krijgen. Ook moet de iPhone 6 Plus gerepareerd worden in het land waar die gekocht is, tenzij dit om een ander Europees land gaat. Als je de iPhone 6 Plus uit Amerika hebt meegenomen, kan er dus een probleem voor je ontstaan.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general