iPhone 6s 12 megapixel camera lijkt bevestigd

iPhone 6s 12 megapixel camera lijkt bevestigd

Al langer gaan er geruchten rond dat Apple voor het eerst sinds de iPhone 4s besluit om de megapixels van de camera te verhogen van 8 naar 12 voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Nu zegt Business Insider met bronnen binnen de supply chain van Apple gesproken te hebben, en dat Apple inderdaad zou kiezen voor een 12 megapixel camera voor zowel de iPhone 6s als de iPhone 6s Plus.

Nieuwe iPhone 6s camera

De camera van de iPhone 6s zou bestaan uit vijf verschillende componenten, en worden momenteel ook op grote schaal geproduceerd. Wel handig om te doen, gezien Apple de iPhone 6s naar verluidt op 9 september aan zal kondigen. Lijkt misschien wel laat om te vermelden dat ze nu op grote schaal geproduceerd worden, maar volgens de anonieme bron zijn de componenten op tijd klaar voor de lancering.

Opvallend is wel dat dezelfde bron ook beweert dat Apple al lenzen heeft besteld gemaakt van zes elementen voor de iPhone 7. Dat zou dus betekenen dat Apple al verder is wat betreft de vorderingen voor nog betere camera’s, maar dat het vooralsnog weigert om die in de iPhone 6s te plaatsen. Of dit laatste daadwerkelijk waar is, valt daarom ook nog te betwisten. Het voordeel van zes componenten boven vijf is dat het meer licht op kan vangen. Nu was de camera van de iPhone 6 al erg goed, dus zal dit bij de iPhone 6s ook zeker het geval zijn.

Woensdag 9 september zal Apple waarschijnlijk de nieuwe iPhones aan gaan kondigen. Waarschijnlijk zullen ze dan 25 september in Nederland te koop zijn, als iPhone 6s met abonnement, of zonder abonnement. Pre-orders kunnen waarschijnlijk eerder geplaatst worden, maar daar zal meer over bekend gemaakt worden na de lancering.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general