iPhone 6 kopen? Wacht even tot de iPhone 6s aankondiging

iPhone 6 kopen? Wacht even tot de iPhone 6s aankondiging

Momenteel is de iPhone 6 het topmodel van Apple (en de iPhone 6 Plus natuurlijk ook een beetje). Wellicht is het al bij je bekend, maar van Apple wordt verwacht dat ze volgende week, op woensdag 9 september, het nieuwe topmodel aan zullen kondigen: de iPhone 6s. Ook zal hier de opvolger van de 6 Plus verschijnen, de iPhone 6s Plus. Als je van plan bent om een nieuw iPhone abonnement of gewoon de nieuwste iPhone te kopen (iPhone 6 is dat momenteel nog), dan is het wellicht een idee om nog even te wachten met het bestellen van de iPhone 6, om de volgende twee redenen.

Prijsverlaging iPhone 6

De meest logische reden om nog even een weekje te wachten, is dat dit je een hoop geld kan schelen. Momenteel is de iPhone 6 namelijk te koop voor een adviesprijs van 699 euro voor het model met 16 GB opslag. Als we de vorige aankondigingen van Apple bekijken, dan valt het telkens op dat het topmodel van het jaar daarvoor een prijsverlaging krijgt van maar liefst 100 euro. Dit is dus ook de verwachting voor de iPhone 6 prijs. Nog een weekje wachten met het kopen van je iPhone 6 kan je dus 100 euro opleveren. Snelle winst, nietwaar? Deze prijsdaling is te voorzien voor alle verschillende modellen van de iPhone 6 en ook die van de iPhone 6 Plus.

UPDATE: Nu Apple inderdaad de nieuwe iPhone 6s aangekondigd heeft, is er ook een prijsverlaging van de iPhone 6 doorgevoerd. Hier zal ook bij gelden dat de abonnementen voor de iPhone 6 goedkoper zullen worden. Momenteel biedt Belsimpel de iPhone 6 aan vanaf 628 euro, en is hij bij Studentmobiel verkrijgbaar vanaf 635 euro. Ook op de site van Apple is de prijsdaling doorgevoerd, waar de iPhone 6 nu vanaf 639 euro beschikbaar is.

Er is een betere iPhone op komst

De iPhone 6s komt eraan, en wordt waarschijnlijk in alle opzichten beter dan de iPhone 6. Op het design na dan, die wordt hetzelfde gehouden. Maar je krijgt er wel een snellere iPhone voor terug, en dat voor dezelfde prijs die je zou betalen als je nu een iPhone 6 zou kopen. Wel zal je dan iets langer moeten wachten, omdat de release in Nederland waarschijnlijk op 25 september gepland staat.

apple-event

Om de voordelen van de iPhone 6s ten opzichte van de iPhone 6 te weten, kan je natuurlijk alle blogberichten op de site doorkijken, of een week wachten, of we sommen het hier even voor je op:
De iPhone 6s zal een nieuwe A9 processor krijgen die gemaakt is op een 16 of 14 nm proces, wat betekent dat hij een stuk efficiënter werkt. Hier zou je in theorie heel veel batterijcapaciteit kunnen besparen, dus een pluspunt voor de batterijduur bij de iPhone 6s. Daarnaast krijgt wordt het werkgeheugen verdubbeld naar 2 GB RAM, waardoor alles soepeler loopt en je beter kan multitasken, en krijgt de camera een upgrade van 8 naar 12 megapixel. Bovendien zal de iPhone 6s uitgerust worden met een Force Touch scherm. Dat wil zeggen dat het scherm drukgevoelig wordt, en verschillend kan reageren op een harde of zachte druk op het scherm. Hierdoor wordt je hele scherm een soort van snelkoppeling voor acties van je iPhone. Bovenstaande redenen gelden natuurlijk ook voor de iPhone 6s Plus ten opzichte van de iPhone 6 Plus!

Zoals gezegd wordt de iPhone 6s, samen met de iPhone 6s Plus, op woensdag 9 september onthuld door Apple. Uiteraard is daarna alles over beide iPhones te vinden op iPhoneabonnementen.com en wellicht ook wel meer over een vermeende iPhone 6c.

UPDATE: Apple heeft ondertussen de iPhone 6s en iPhone 6s Plus aangekondigd, en de prijs van de iPhone 6 laten zakken. Mocht je de iPhone 6 willen kopen voor een gereduceerd tarief, dan kan dat dus vanaf nu. Of je betaalt net iets meer en hebt een iPhone die bijna twee keer zo snel is. Hieronder de iPhone 6s abonnementen:

[table id=6 /]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general