Apple livestream volgen: onthulling iPhone 6s, 6s Plus, Apple TV en meer

Apple livestream volgen: onthulling iPhone 6s, 6s Plus, Apple TV en meer

Apple houdt vanavond om 19:00 Nederlandse tijd een Apple evenement in San Francisco. Hier zal het bedrijf waarschijnlijk de nieuwe Apple iPhones aan gaan kondigen, de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus. Daarnaast kunnen we ook andere producten verwachten, bijvoorbeeld een nieuwe Apple TV en een grotere iPad (de iPad Pro).

Apple’s livestream volgen

Natuurlijk is het een en het ander na de aankondiging van Apple te zien op deze website. Mocht je dit echter live willen volgen, dan is er natuurlijk ook nog een mogelijkheid. Net als de afgelopen jaren, zal het mogelijk zijn om het evenement live te volgen. De livestream volgen gaat het makkelijkst met een van de volgende devices:
– iPhone, iPad of iPod (Touch) met iOS 7.0, of hoger. Volg hem hier.
– Mac computers met OS X 10.8.5, of hoger. Volg hem hier.
– Apple TV, tweede of derde generatie. Volg hem via het Apple Events kanaal.

Mocht je over Windows 10 beschikken, dan kan je het evenement ook volgen, maar dan moet je wel de Edge-browser hebben. De iPhone 6s livestream is dan hier te zien.

Andere livestream mogelijkheden

Beschik je niet over een van bovenstaande producten, maar wil je toch graag de livestream van de iPhone 6s volgen? Dan kan je kijken of je de VLC mediaplayer kan downloaden, of misschien heb je die al. Dit is een alternatief voor Windows, Android en Linux gebruikers. Als je de Apple livestream wilt volgen, navigeer je dan naar ‘Media > Netwerkstream openen’, en dan vul je onderstaande link in. Als het goed is zou deze het dan om een uurtje of 19:00 moeten gaan doen.

https://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/1509pijnedfvopihbefvpijlkjb/m3u8/hls_mvp.m3u8

Anders kan je ook eens de liveblog van TheVerge volgen, zij zijn als pers aanwezig bij het evenement, en houden je zo ook op de hoogte.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general