iPhone 6s / 6s Plus prijs en release

iPhone 6s / 6s Plus prijs en release

Apple heeft zojuist de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus aangekondigd, een telefoon waar een hoop va jullie waarschijnlijk naar uitkijken. De iPhone 6s en 6s Plus komen met een verbeterde 64-bit A9 processor, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, 3D Touch en het nieuwe iOS 9. Ongetwijfeld zal je je nu afvragen wanneer het mogelijk is om de iPhone 6s of iPhone 6s Plus te kopen en voor welke prijs. Lees dan nog eventjes verder.

iPhone 6s prijs en release

Apple zal vanaf 12 september pre-orders accepteren voor de iPhone 6s. Of dit ook voor pre-orders uit Nederland geldt, is nog onbekend. Maar het is natuurlijk goed mogelijk dat de providers in Nederland hier ook voor kiezen. Mocht je kiezen voor een iPhone 6s pre-order, dan kan Apple de iPhones leveren op 25 september. Maar helaas niet in Nederland. De 25e van september is de release van de iPhone 6s, maar dan wel voor landen als Amerika en Duitsland. Nederland zal helaas nog een week extra moeten wachten op de iPhone 6s. Mocht je het toestel wel als eerste willen hebben, dan kan je kijken of je er eentje kan bemachtigen in Duitsland of Frankrijk.

De prijs voor de iPhone 6s wordt al volgt:
iPhone 6s: 16GB/64GB/128GB – €699/€799/€899

iPhone 6s Plus prijs en release

Voor de iPhone 6s Plus geldt wat betreft de release hetzelfde als wat er voor de iPhone 6s geldt. Dit betekent dus dat je wellicht tot oktober moet wachten voordat je de iPhone 6s Plus in handen kan hebben.

Voor de prijs van de iPhone 6s Plus, geldt het volgende:
iPhone 6s Plus: 16GB/64GB/128GB – €799/€899/€999

Apple biedt sinds nu ook het zogenaamde ‘iPhone Upgrade Program’. Als je bereid bent om $32 per maand neer te leggen, heb je altijd de nieuwste iPhone. Als Apple volgend jaar dan de iPhone 7 aan kondigt, kan je dat toestel de iPhone 6s (Plus) laten vervangen. Dit is momenteel beschikbaar in Amerika. Of Europa ook zo’n service krijgt, is nog onbekend.

Een abonnement voor de iPhone 6s, is nu ook te bestellen. Dit zijn dan de pre-orders, waar je nog wel de hoofdprijs voor mag betalen. Hier een overzicht waar je de iPhones 6s kan kopen en reserveren.
[table id=6 /]

 

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general