iPhone 6s kopen? Reserveer de nieuwe iPhone nu

iPhone 6s kopen? Reserveer de nieuwe iPhone nu

Apple heeft gisteravond de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus aangekondigd. Deze nieuwe iPhones zullen ongetwijfeld in Nederland te koop zijn, maar vanaf wanneer is nog niet helemaal bekend. Over de release van de iPhone 6s (Plus) in Nederland, is namelijk nog niks gezegd. Apple accepteert vanaf 12 september zelf pre-orders, en zal de iPhone 6s release plaats laten vinden op 25 september in de grotere landen. Tot deze landen behoren onze oosterburen wel, maar Nederland nog niet. Wij mogen waarschijnlijk nog een week extra wachten.

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
KPN Vanaf €0 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf €0 Pre order Meer info
Belsimpel Vanaf €0 Pre order Meer info
Studentmobiel Vanaf €0 Pre order Meer info
Coolblue Vanaf €0 Pre order Meer info

iPhone 6s en 6s Plus pre-order

Wel is het in Nederland al mogelijk om de iPhone 6s en iPhone 6s Plus te pre-orderen. Mocht je de iPhone 6s willen kopen en hem als een van de eerste in huis hebben, dan kan je dat doen door de iPhone 6s te pre-orderen. Bij deze pre-orders liggen de prijzen van de iPhones wel een stuk hoger dan aanvankelijk aangenomen.

Studentmobiel: iPhone 6s Plus 949,-
Studentmobiel: iPhone 6s 849,-

Belsimpel: iPhone 6s Plus 949,-
Belsimpel: iPhone 6s 849,-

Bij bovenstaande retailers is het ook al mogelijk om de abonnementen van de nieuwe iPhones te bekijken. Of dit ook de prijzen zullen blijven zodra de iPhone 6s release in Nederland plaats heeft gevonden, is nog niet bekend. Het lijkt er op dat de aanbieders snel de iPhone 6s kopen pagina online geplaatst hebben, om zo snel in te kunnen spelen op de grote interesse voor de iPhone. De adviesprijs in Duitsland ligt namelijk tot wel 110 euro goedkoper per model.

Of schrijf je in bij de providers in Nederland, bijvoorbeeld voor de iPhone 6s bij KPN.

Een andere manier om snel aan de iPhone 6s en iPhone 6s Plus te komen, is om in Duitsland de iPhone 6s te kopen. Je kan bijvoorbeeld op 25 september in de rij gaan staan in Dortmund, of een andere Duitse stad met Apple Store. Wees er dan wel op tijd bij, de toestellen zullen waarschijnlijk weer snel uitverkocht zijn.

Als je de iPhone 6s in Nederland wilt kopen, kan je ook onderstaande aanbiedingen van de iPhone 6s bekijken:

[table id=6 /]

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general