‘iPhone 7 wordt waterbestendig met sterkere behuizing’

‘iPhone 7 wordt waterbestendig met sterkere behuizing’

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn momenteel nog niet eens verkrijgbaar in Nederland, maar er gaan al weer nieuwe geruchten over de opvolger: de iPhone 7. Volgens dit nieuwe gerucht zou Apple kiezen voor een andere behuizing voor de iPhone 7, waardoor het toestel ook waterdicht zou worden. In een onlangs gepubliceerde video, leek het er nog op dat de iPhone 6s en 6s Plus ook al geclassificeerd kunnen worden als waterdicht. Apple heeft zich hier echter niet over uitgelaten, maar wellicht dat het alvast een test was voor de iPhone 7.

‘iPhone 7 wordt waterdicht’

Deze geruchten komen van berichten gepubliceerd op Weibo, het Chinese equivalent van Twitter. Deze melden dat de behuizing van de iPhone 7 nog sterker zou worden dan die van de iPhone 6s, wat al een verbetering is op de iPhone 6. Door de verstevigde behuizing zou water niet door kunnen dringen tot de componenten van de iPhone 7. Hetzelfde gerucht brengt verder ook naar buiten te weten dat de iPhone 7 over dual sim ondersteuning beschikt.

In hoeverre dit gerucht waar is, is lastig te verifiëren. Wil je zeker weten dat je iPhone waterdicht is, koop dan een hoesje voor de iPhone die daar speciaal voor gemaakt is. Tot die tijd zullen we het in ieder geval zonder waterdichte iPhone moeten doen, maar wellicht dat we volgend jaar dus een primeur voor de iPhone 7 hebben. Deze telefoon wordt in september 2016 verwacht, maar laten we eerst nog maar even wachten op de iPhone 6s release in Nederland.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general