Nederlandse iPhone 6s pre-order start op 2 oktober

Nederlandse iPhone 6s pre-order start op 2 oktober

Nu Apple officieel bekend heeft gemaakt wanneer de iPhone 6s naar Nederland toekomt, hebben drie providers bekend gemaakt dat de pre-orders voor de iPhone 6s (en iPhone 6s Plus) op 2 oktober zullen beginnen. Bij KPN is het mogelijk om ze vanaf 00:00 te bestellen, bij Vodafone kan je de nieuwe iPhone om 00:01 pre-orderen, en T-Mobile noemt vooralsnog nog geen tijd maar enkel de datum 2 oktober.

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
KPN Vanaf €0 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf €0 Pre order Meer info
Belsimpel Vanaf €0 Pre order Meer info
Studentmobiel Vanaf €0 Pre order Meer info
Coolblue Vanaf €0 Pre order Meer info

De nieuwe iPhone 6s

Op 9 september jongstleden heeft Apple de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus aangekondigd. Deze twee telefoons zijn feitelijk hetzelfde, alleen verschilt het scherm. Waar de iPhone 6s over een 4,7 inch scherm beschikt, heeft Apple de iPhone 6s Plus een 5,5 inch scherm meegegeven.

3D Touch

Waarschijnlijk de belangrijkste nieuwe feature van de iPhone 6s, is 3D Touch. Hierdoor kan de iPhone precies voelen hoe hard je het scherm aanraakt, en kan hiervoor verschillende acties bedenken. Hierdoor zou je sneller dingen kunnen doen op je iPhone.

Vernieuwde camera’s

Daarnaast heeft Apple ook de camera weer eens onder handen genomen. De camera aan de achterkant is daardoor gestegen van 8 naar 12 megapixels. Hierdoor is het nu ook mogelijk om 4K video’s op te nemen. Dankzij 3D Touch is er ook een nieuwe feature, genaamd Live Photos. Als je wat harder op je foto drukt, zie je de anderhalve seconden voor en na je foto als een soort video verschijnen. Hierdoor zou je het fotomoment nog een keer kunnen beleven.
Niet alleen de camera aan de achterkant heeft een upgrade gekregen, die aan de voorkant stijgt eveneens in megapixels. Van 1,2 naar 5 megapixel voor de FaceTime camera.

Verbeterde processor

Dan de derde grote verandering, is de processor. Apple gebruikt voor de iPhone 6s een A9 processor, die tot wel 70% sneller is in CPU prestaties en 90% sneller in GPU prestaties, vergeleken met de iPhone 6.

iPhone 6s bestellen

Wil je de iPhone 6s bestellen? Kijk dan eens op de sites van de providers (KPN of T-Mobile), of die van enkele andere aanbieders als Studentmobiel en Belsimpel. Daar vind je verschillende abonnementen in combinatie met de nieuwe iPhone. Wil je het toestel los kopen, dan zal je een hoop geld kwijt zijn. De iPhone 6s heeft namelijk een vanaf prijs van 749 euro, en de iPhone 6s Plus begint bij 859 euro.

[table id=6 /]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general