Onderdelen iPhone 6s kosten slechts 218 euro

Onderdelen iPhone 6s kosten slechts 218 euro

De iPhone 6s zal in Nederland verkocht gaan worden voor een prijs van 749 euro. Hiervoor krijg je het toestel met 16 GB opslaggeheugen. Voor 859 euro krijg je de iPhone 6s met 64 GB opslaggeheugen. De kosten voor de onderdelen van de iPhone 6s met 64 GB opslag, bedragen $245, of 218 euro. Oké, toegegeven, 218,69 euro volgens de huidige koers (30 september). Teardown heeft de iPhone 6s uit elkaar gehaald, en zo de kosten weten te bepalen.

Hoewel het hier dus enkel gaat om de kosten van de componenten, en dus niet van de R&D, marketing en design van Apple, zal Apple wel een hoop geld verdienen op de iPhone. Gezien Apple in het eerste verkoopweekend naar verluidt al 13 miljoen nieuwe iPhones verkocht had, zal Apple weer een hoop geld verdient hebben. Hoewel de iPhone 6s zo’n 15 euro meer kost om te maken dan de iPhone 6, hoeven we dus nog geen medelijden te hebben met Apple.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general