iPhone 6s Plus vs Galaxy Note 5 prestatie test

iPhone 6s Plus vs Galaxy Note 5 prestatie test

Nu Apple de nieuwe generatie iPhones uitgebracht heeft, is het interessant om te kijken hoe de nieuwe telefoons van Apple het opnemen tegen hun concurrenten. Bij de iPhone 6s Plus is er vaak meteen één concurrent die meteen ter gedachte komt: de Galaxy Note 5 van Samsung.

Nu heeft het YouTube-account van PhoneBuff een video geplaatst, waarin het de iPhone 6s Plus vergelijkt met de Note 5. Niet zoals al enkele keren gedaan is met benchmark tests, maar met een prestatie test waar je werkelijk aan wat zal hebben. Hierdoor is duidelijk te zien welke telefoon er sneller is, en in dit geval is de winnaar zelfs heel makkelijk aan te wijzen. Bekijk de video van de prestatie test hieronder:

Zoals je in de video kan zien, worden op beide smartphones dezelfde applicaties geopend, in dezelfde volgorde, en ook weer meteen afgesloten. Natuurlijk is zo’n test als deze niet helemaal wetenschappelijk, gezien de verschillende platformen waardoor je niet weet of elke applicatie volledig is geoptimaliseerd, daarnaast is er ook nog de menselijke fout.

Zoals je ook kan zien, verschillen de twee telefoons in de eerste test vrij weinig van elkaar. Maar daarna begint het verschil wel duidelijk te worden. Hieruit is wel op te maken dat de iPhone 6s Plus beter is in multitasken dan zijn concurrent van Samsung.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general