‘Apple iPhone 5se aankondiging op 15 maart’

‘Apple iPhone 5se aankondiging op 15 maart’

Zoals je waarschijnlijk al eens gehoord hebt, zou Apple bezig zijn met een nieuwe 4 inch iPhone. Deze zou de naam iPhone 5se mee moeten krijgen. Het ontstaan van deze naam zou voortkomen uit de iPhone 5s, met de ‘e’ voor ‘enhanced’. In dat geval zal het dus een verbeterde versie van de iPhone 5s moeten worden. Al eerder gingen er geruchten rond dat we van een release in maart konden spreken, maar nu duikt er ook een exacte datum op.

Apple aankondiging

Op 15 maart zou het namelijk zo ver zijn. Dan zal Apple eindelijk die 4 inch iPhone aan gaan kondigen. Naast deze iPhone, kunnen we in ieder geval ook de iPad Air 3 en nieuwe Apple Watch bandjes verwachten. Hoewel er vanuit Apple zelf nog niks gezegd is over een evenement als deze, is het wel mogelijk dat dit de datum zal worden. Wat betreft de nieuwe iPad Air 3 en de Apple Watch bandjes, hoeven we niet heel veel te verwachten. De iPad Air 3 zou een ‘standaard’ update kunnen verwachten, met een iets kleiner scherm en eventueel een 4K schermresolutie. De bandjes voor de Apple Watch zullen nog minder interessant zijn voor de meeste mensen. Zeker omdat we hier eigenlijk eerst de Apple Watch 2 verwacht hadden.

iPhone 5se specificaties

Wat we van deze iPhone 5se kunnen verwachten, is ook nog niet helemaal duidelijk. Zo wordt er gesproken van een relatief goedkope iPhone, zodat Apple ook in opkomende markten een slag kan slaan. Andere bronnen spreken juist over ook een high-end telefoon, die interessant is voor mensen die wel een goede (recente) iPhone willen, maar met een kleiner scherm. Zou zouden we een A9 processor (van de iPhone 6s) terug kunnen zien in de iPhone 5se. Overigens is het ook nog mogelijk dat deze iPhone als iPhone 6s Mini gedoopt gaat worden, er is immers ook een iPhone 6s Plus.

Hoe dan ook, nog anderhalve maand geduld en dan weten we hopelijk meer. Tot die tijd zullen er ongetwijfeld nog wel nieuwe geruchten verschijnen, zij het van deze 4 inch iPhone of van de iPhone 7.

Bron: 9to5Mac

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general