‘Nieuwe iPhone krijgt de naam iPhone SE’

‘Nieuwe iPhone krijgt de naam iPhone SE’

Het lijkt erop dat Apple toch niet besluit om de nieuwe iPhone de iPhone 5SE te noemen. In plaats daarvan zal Apple de naam iPhone SE gaan gebruiken. Hierdoor krijgen we een unieke benaming van Apple, aangezien dit de eerste keer wordt dat Apple geen cijfer zal gebruiken sinds de eerste iPhone uit 2007. Wel zou dit betekenen dat we niet elk jaar een nieuwe versie van de iPhone SE hoeven te verwachten.

Heel vreemd is deze keuze niet, omdat anders de naam wellicht te veel geassocieerd wordt met de oudere iPhone 5s. Hieruit zouden consumenten wellicht kunnen denken dat het inderdaad om een ouder toestel gaat, terwijl dat niet het geval is. Volgens de geruchten zou het toestel namelijk meer op de iPhone 6s gaan lijken wat betreft de specificaties.

iPhone SE overzicht

De iPhone SE zal er bijna identiek uitzien als de iPhone 5s. Wel zullen de hoeken wat meer een curve hebben, wat van de iPhone 6 en iPhone 6s komt. Als scherm zullen we natuurlijk het 4 inch model krijgen. Apple zou deze telefoon op de markt brengen voor de mensen die wel graag een nieuwe telefoon willen met een kleiner scherm, én die goede specificaties heeft.

De iPhone SE zou beschikken over een A9 processor en een M9 coprocessor, die we ook in de iPhone 6s kunnen vinden. Verder is er ruimte gemaakt voor een 8 megapixel camera, Live Photos functie, NFC chip en de keuze uit 16 of 64 GB interne opslag. Ook zou de ‘Hey Siri’ support altijd aan staan.

Op 15 maart zal Apple deze nieuwe iPhone SE aan gaan kondigen, waar de release op 18 maart plaats zal vinden. Of dit ook de Nederlandse release betreft, is nog niet duidelijk. Naast de nieuwe iPhone, kunnen we van Apple ook nog een nieuwe 9,7 inch iPad Pro en nieuwe Apple Watch bandjes verwachten. Mocht je je afvragen of Apple ook nog met de nieuwe iPhone 7 zal komen, dan zal je nog even moeten wachten. Dat zal pas ergens in september gebeuren.

(bron)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general