‘iPhone SE foto’s online, kost 400-500 dollar’

‘iPhone SE foto’s online, kost 400-500 dollar’

De geruchten rondom de nieuwe 4 inch iPhone van Apple lijken nu echt op gang te komen. Waar de naam nog niet helemaal duidelijk lijkt te zijn, iPhone 5SE of de iPhone SE, schijnen er nu wel de eerste echte foto’s online verschenen zijn. Eerder konden we al afbeeldingen laten zien van een mockup, maar dit zou over ‘the real deal‘ gaan.

Foto’s iPhone SE

De foto’s zijn afkomstig van de Franse website Nowhereelse, waar we al wel vaker geruchten van mogen hebben ontvangen die leken te kloppen. Volgens de website komen de foto’s van een bron die in het verleden betrouwbaar is gebleken.

iPhone-SE-vs-iPhone-6S

Op bovenstaande foto wordt de iPhone SE (of iPhone 5SE) vergeleken met de iPhone 6s, en dan met name de 3D Touch functie. Die is waarschijnlijk afwezig op de iPhone SE, zoals we al wel vaker gehoord hebben. Volgens de geruchten zou Apple wel de functie Live Photos aan deze nieuwe iPhone geven.

iPhone SE prijs

Ondertussen heeft de bekende analist Ming-Chi Kuo ook wat gezegd over dit nieuwe model iPhone. Zo meldt hij dat de iPhone SE in Amerika verkrijgbaar zou zijn voor een prijs tussen de 400 en 500 dollar. Dit zou zich waarschijnlijk omrekenen naar een bedrag tussen de 400 en 500 euro in Nederland.

Daarnaast doet hij een voorspelling dat Apple toch wel voor een 12 megapixel camera zou gaan, in plaats van de 8 megapixel camera waar vaker over gesproken werd. Daarnaast doet Kuo een uitspraak over andere specificaties en functies van de iPhone SE, die eigenlijk al wel bekend waren: 16 GB/64 GB interne opslag, 1642 mAh batterij ondersteuning voor 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.2 en Live Photos.

Naar verwachting heeft Apple op 15 maart (al kan het ook de 22e zijn) een evenement, waar het onder meer de nieuwe iPhone SE aan zal gaan kondigen. Drie dagen na de aankondiging zou de release al plaats moeten vinden.

(bron)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general