Apple evenement op 21 maart officieel

Apple evenement op 21 maart officieel

Apple heeft aan de pers laten weten dat het op maandag 21 maart een evenement heeft. Vandaag zijn de uitnodigingen verstuurd voor het evenement dat op maandag 21 maart om 19:00 Nederlandse tijd begint. Apple meldt enkel dat er een evenement plaats zal vinden, en nog niet exact wat ze hier aan zullen gaan kondigen. Op de uitnodiging staat wel de tekst ‘Let us loop you in’, wat een hint kan zijn naar de producten die Apple aan zal kondigen. De verwachtingen zijn dat Apple de nieuwe iPhone 5SE of iPhone SE aan zal kondigen, samen met een iPad Pro van 9,7 inch en nieuwe bandjes voor de Apple Watch.

‘Let us loop you in’

Dat wordt de slogan voor het evenement in het voorjaar van Apple. Maar waar zal dit precies naar verwijzen? Het zou kunnen zijn dat deze loop verwijst naar de nieuwe bandjes voor de Apple Watch, maar het kan natuurlijk ook zomaar een verwijzing zijn naar het terug in de tijd gaan naar de 4 inch iPhone -> iPhone (5)SE.

apple-march-21-event

Dan zien we op de uitnodiging ook nog de vier kleuren die Apple in zijn producten verwerkt: zilver, grijs, goud en roségoud. Dit zou kunnen betekenen dat de producten die Apple aan gaat kondigen, in deze kleuren beschikbaar worden. Natuurlijk is dit alles nog maar speculatie, en kan het ook naar iets anders verwijzen. Op 21 maart zullen we zekerheid krijgen.

iPhone 5SE/iPhone SE

Misschien wel de belangrijkste aankondiging op het evenement, en waar de meeste mensen het meest naar uit zullen kijken, is de nieuwe, kleinere iPhone 5SE of iPhone SE. Waar het dus nog niet helemaal duidelijk is wat de naam gaat worden, weten we met vrij grote zekerheid dat het om een 4 inch iPhone gaat. Dit zal dan weer de eerste iPhone worden met een 4 inch scherm sinds de iPhone 5s.

Deze nieuwe 4 inch iPhone zou over ongeveer dezelfde specificaties moeten beschikken als de huidige iPhone 6. Dat betekent dus een A9 processor, 12 megapixel camera aan de achterkant, 5 megapixel aan de voorkant en 16 of 64 GB opslag. Verder zou de iPhone (5)SE ook ondersteuning bieden aan Live Photos, maar ontbreekt de 3D Touch functie. De prijs zou liggen tussen de 400 en 500 euro, en wordt leverbaar in de kleuren grijs, zilver, goud en roségoud.

iPad Pro 9,7 inch

Dan zou Apple ook nog ruimte hebben voor nog een nieuw product, namelijk de 9,7 inch iPad Pro. Hoewel het scherm een stukje kleiner is, zullen de specificaties wel hetzelfde zijn als de gewone iPad Pro. Dat betekent dus een A9X processor, 4 GB RAM en 32 of 128 GB opslag.

Nog even anderhalve week wachten dus. Tot die tijd zal Apple zeker niks loslaten, dus blijft het gokken wat we te zien krijgen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general