‘iPhone 7 antennestrepen worden minder zichtbaar’

‘iPhone 7 antennestrepen worden minder zichtbaar’

Volgens de laatste geruchten zouden de antennestrepen van de iPhone 7 minder goed zichtbaar moeten zijn dan bij de iPhone 6(s). Dit blijkt uit een aantal technische tekeningen die tot de iPhone 7 zouden behoren. Daarnaast is het goed mogelijk dat de cameralens aanzienlijk groter is dan die van de iPhone 6s.

Antennestrepen naar boven- en onderkant

Volgens de Franse website Nowhereelse zou Apple besloten hebben om de antennestrepen te verplaatsen naar de boven- en onderkant van de iPhone 7. Ze zullen dus wel aanwezig zijn op de iPhone 7, maar zullen een stuk minder goed zichtbaar zijn. Het kan goed zijn dat de strepen aan de achterkant van de laatste versies van de iPhone je niet helemaal aan stonden. Dan lijkt er dus goed nieuws te zijn!

antennestrepen-iphone7

Dan nog iets interessants, het kan namelijk zomaar zijn dat de cameralens van de iPhone 7 groter zal worden. Op de foto’s die gepubliceerd zijn, zien we immers een groter gat voor de camera. Ook wil dit wellicht wat zeggen over het verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Op de afbeeldingen is namelijk een enkele camera te zien. Het kan dus goed mogelijk zijn dat enkel de iPhone 7 Plus de beschikking krijgt over een dubbele camera aan de achterkant. Deze dubbele camera maakt twee foto’s, en voegt die dan samen. Hierdoor zou de kwaliteit van de foto’s er op vooruit moeten gaan. Daarnaast zou de iPhone 7 Plus ook optische zoom, optische beeldstabilisatie en een telefotolens met een smaller zichtveld krijgen.

Aankondiging nieuw vlaggenschip

Het zal nog een tijdje duren voordat de iPhone 7 op de markt zal verschijnen. De aankondiging daarvan kunnen we namelijk pas in september 2016 verwachten. Wel zal Apple binnenkort waarschijnlijk een andere iPhone aankondigen: de iPhone 5se of iPhone SE. Op 21 maart houdt Apple namelijk een evenement, waar dit 4 inch toestel verwacht wordt. Mocht je binnenkort dus een nieuwe iPhone willen kopen, dan kan dat wellicht al sneller dan je denkt.

(bron)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general