iPhone SE verpakking gefotografeerd, 16 GB versie bevestigd?

iPhone SE verpakking gefotografeerd, 16 GB versie bevestigd?

Aanstaande maandag zal Apple naar alle waarschijnlijkheid al de nieuwe iPhone SE aankondigen. Het is daarom ook zeker niet vreemd dat de geruchtenmolen op volle toeren draait. Nu is er een foto opgedoken, die van de verpakking van de iPhone SE zou zijn. Op deze verpakking kunnen we in ieder geval de naam al zien, en lijkt die daarmee bevestigd. De naam iPhone 5SE zou Apple in dat geval niet meer gebruiken. Daarnaast is ook goed te zien dat het hier om een 16 GB model gaat. Het instapmodel zal dus niet op 32 GB liggen.

iphone-se-verpakking-16gb

Nieuwe 4-inch iPhone

Apple zal dit jaar weer eens met een nieuwe 4 inch iPhone op de markt komen: de iPhone SE. Sinds de iPhone 5s introduceerde het bedrijf geen iPhone meer met een scherm kleiner dan 4,7 inch. Toch zouden sommige mensen wel liever een kleinere telefoon willen, en zien 4 inch als een perfect schermformaat. Daarvoor is de iPhone SE.

De afbeelding die nu opgedoken is, komt van het Chinese Weibo vandaan. Mocht deze afbeelding the real deal zijn, dan betekent dat dat Apple nog niet klaar is met het 16 GB model. Al vorig jaar gingen er geruchten dat Apple zou stoppen met 16 GB als instapmodel. Vooralsnog zal dat dan nog niet het geval zijn. Wellicht hebben we bij de iPhone 7 daar meer kans op.

Verder gaan de geruchten dat je ook een 64 GB model kan kiezen. Het 128 GB model zou worden gelaten voor wat het is, al is alles natuurlijk nog mogelijk. De rest van de specificaties van de iPhone SE zouden overeenkomen met de iPhone 6s. Dat betekent dus een A9 processor, M9 coprocessor en 12 megapixel camera. Voor het werkgeheugen zou Apple wel kunnen kiezen voor 1 GB in plaats van 2 GB, en de functie 3D Touch blijft ook enkel voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Wel zou je Live Photos hebben op de iPhone SE. Als de iPhone SE aangekondigd is, zal je ook een iPhone abonnement voor de SE kunnen bekijken

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general