Apple livestream 21 maart bekijken

Apple livestream 21 maart bekijken

Vanavond om 18:00 Nederlandse tijd zal Apple het podium betreden om nieuwe producten aan de te kondigen. Direct op de hoogte zijn van de nieuwe aankondigingen van Apple? Volg dan de livestream van het Apple evenement van 21 maart 2016. Wil je alvast weten wat je kan verwachten, lees hier dan de verwachtingen van het evenement.

Livestream volgen op iPhone, iPad, iPod

De livestream volgen op je iPhone, iPad of iPod is heel makkelijk. Het enige wat je moet doen is naar de site van Apple te gaan in de Safari browser. De pagina daarvoor kan je hier vinden. Wil je het liever op een groter scherm zien, dan kan je dat doen met bijvoorbeeld AirPlay of de Apple TV. Ook als je een Mac hebt, kan dat natuurlijk.

Wil je de livestream volgen op je iPhone, iPad of iPod, dan moet je wel aan de volgende eisen voldoen:
– Minimaal iOS 6
– Minimaal iPhone 3GS, iPad 2 of vierde generatie iPod touch.

Livestream volgen op Mac

Je zal naar dezelfde website moeten gaan om de livestream van Apple te volgen op een Mac. Hiervoor dien je aan de volgende eisen te voldoen:
– Minimaal OS X 10.8.5 (Mountain Lion)
– Minimaal Safari 6.0.5.

Livestream volgen op Apple TV

Toch liever op je eigen grotere tv scherm? Dan kan je ook via Apple TV het evenement volgen. Hier zal je een groter onderscheid vinden in de generatie die je hebt. Hieronder een korte uitleg:
– Apple TV 4: download de speciale app die al enkele dagen in de App Store staat. Zoek in de App Store op ‘Apple Special Event’, en je zal de app moeten vinden.
– Apple TV 2+3: zorg dat je de software update naar 6.2 hebt gehad, en bekijk de livestream via het speciale kanaal daarvoor. Deze zou automatisch moeten verschijnen.
– Apple TV 1: beschik je over de Apple TV 1, dan kan je de livestream helaas niet via de Apple TV volgen.

Livestream volgen via Windows 10

Ook zonder Apple apparaat zou het mogelijk zijn om de Apple livestream te volgen. Als je Windows 10 hebt met de nieuwe Edge browser, dan kan je gewoon naar de live-pagina van Apple gaan. Vervolgens zou je makkelijk de livestream kunnen volgen.

Livestream volgen via eerdere Windows versies

Nog een Windows 10, maar wil je de livestream wel op Windows volgen? Dan is daar gelukkig ook een oplossing voor, alleen is dat wel met een omweg. Met onderstaande stappen zal het wel lukken om ook via Windows 8, Windows 7, Windows Vista of Windows XP de livestream te volgen:
– Download VLC Media Player. Die kan je hier vinden.
– Navigeer naar Media Open Network Stream, en druk op Network.
– Vul de volgende URL in: https://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/1603kjbnadcpjhbasdvpjbasdvpjb/m3u8/hls_mvp.m3u8

Zodra het evenement bijna begint, zal deze stream pas werken. Verwacht dus niet dat je al kan kijken als je hem een half uur van te voren opent.

Livestream volgen via Android

Ook als Android gebruiker kan je op de hoogte blijven van de aankondigingen van Apple. Dit zal je, net als de Windows gebruikers, met behulp van VLC moeten doen. Volg hiervoor de volgende stappen:
– Download VLC Media Player via Google Play.
– Start VLC en open het app-menu.
– Druk op Stream.
– Plak de volgende link in het lege veld: https://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/1603kjbnadcpjhbasdvpjbasdvpjb/m3u8/hls_mvp.m3u8

Ook hier zal weer gelden dat dit pas maandagavond zal werken.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general