iPhone SE kopen, plaats je pre-order

iPhone SE kopen, plaats je pre-order

Gisteravond heeft Apple de iPhone SE officieel aangekondigd. Vanaf 29 maart neemt Apple in de eigen Apple Store iPhone SE pre-orders aan. Toch kan je nu al een iPhone SE pre-order plaatsen bij de aanbieders Belsimpel en Mobiel.nl. Een iPhone SE kopen is daardoor nu al mogelijk.

iPhone SE kopen

Wil je nu al de iPhone SE kopen, om hem vervolgens tijdens de Nederlandse release (naar verluidt medio april) binnen te krijgen? Bekijk hier dan de beste iPhone SE abonnement aanbiedingen.

[table id=12 /]

iPhone SE overzicht

De nieuwe iPhone SE kopen? Lees hier in een vogelvlucht wat je daarvoor krijgt:
– 4-inch Retina-scherm
– 64-bit A9 processor, M9 coprocessor
– 12 megapixel camera met 4K video’s en Live Photos
– 16 GB of 64 GB opslag
– Standaard iOS 9.3
– iPhone SE kleuren: grijs, zilver, goud en roségoud.

iphone-se-kopen

Wat betreft het design lijkt de iPhone SE identiek aan de iPhone 5s. Wel kan je de iPhone SE kopen in een andere kleur, namelijk roségoud. Onder de motorkap zie je wel een aantal veranderingen. Die komen vooral overeen met die van de iPhone 6s. Dat betekent dus een 64-bit A9 processor, een 12 megapixel camera en een NFC chip. De functie 3D Touch is helaas niet aanwezig, maar de iPhone SE beschikt wel over een vingerafdrukscanner.

iPhone SE prijs

In de Apple Store vinden we de volgende prijzen voor de iPhone SE:
– iPhone SE 16 GB: €489
– iPhone SE 64 GB: €589

Als we deze prijzen vergelijken met die van Amerika, dan zien we daar een groot verschil tussen. In Amerika krijg je het 16 GB model namelijk al voor 399 dollar. Omgerekend is dat zo’n 354 euro. Toch is de iPhone SE ook in Nederland wel redelijk geprijsd, als je naar de specificaties kijkt.

iphone-se-dollar-prijs

De release van de iPhone SE zal plaatsvinden op 31 maart. Dit zal helaas nog niet gelden voor de Benelux. In Nederland kunnen we de iPhone SE kopen in de winkels ergens in april. De pre-orders zullen al wel in maart beginnen, op 29 maart bij de Apple Store. Wil je de iPhone SE pre-order al eerder plaatsen, kijk dan eens op de site van Belsimpel en Mobiel.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general