‘iPhone krijgt in 2017 5,8 inch gebogen AMOLED-scherm’

‘iPhone krijgt in 2017 5,8 inch gebogen AMOLED-scherm’

Nog niet zo lang geleden heeft Apple de iPhone SE aangekondigd. Het zou daarom logisch zijn om vooruit te kijken op de aankomende iPhone 7 in september. Van de iPhone 7 zouden we kunnen verwachten dat Apple het toestel compleet vernieuwd, inclusief behuizing. Maar het kan ook zomaar zijn dat we daar nog een extra jaartje op moeten wachten.

iPhone met 5,8 inch scherm

Analist Ming-Chi Kuo, die wel vaker uitspraken doet over de nieuwe iPhone, meldt dat Apple de iPhone in 2017 pas helemaal zal vernieuwen. Hier zal het gaan om een 5,8 inch iPhone met een AMOLED-scherm en glas op de achterkant, net als bij de iPhone 4(s). Aan de voor- en achterkant kunnen we dan glas (saffierglas?) verwachten, met een metalen frame rond de iPhone. De iPhone in 2017 zou dan wel een gebogen scherm hebben.

iphone-7-concept1

Het 5,8 inch scherm is natuurlijk bedoeld voor de iPhone Plus. De ‘gewone’ iPhone zal het 4,7 inch scherm volgens Kuo behouden. Het nieuwe ontwerp van de iPhone zorgt ervoor dat de iPhone Plus kleiner wordt dan de huidige iPhone 6s Plus. De randen zouden volgens Kuo namelijk erg dun worden gehouden.

Een toevoeging aan de iPhone van 2017, wordt het draadloos opladen. Op wat voor een manier (grote afstand of via een laadplaatje) dat bedoeld wordt, is niet helemaal duidelijk. Ook zou het goed mogelijk zijn dat Apple de iPhone nieuwe scanners geeft, in de vorm van een gezichtsherkenning en irisscanner.

iPhone 7

Het zal dus interessant worden om te zien wat Apple van plan is. Doorgaans werd er om het jaar een nieuw nummer aangekondigd, met het ‘S’-toestel als tussendoortje. Hoewel de S-toestellen sterk verbeterde iPhones zijn, kan het met de iPhone 7 dus wel eens anders gaan.

Omdat de iPhone 7 dus een nieuw nummer met zich meebrengt, kan je verwachten dat de iPhone ook grote veranderingen meebrengt. Tot op heden wordt er echter bijna alleen gesproken over het vervangen van de 3,5 mm aansluiting door een Lightning-aansluiting. Het kan dus ook zomaar zijn dat Apple pas in 2017 grote veranderingen door gaat voeren voor de iPhone. Maar zo ver is het nog lang niet, laten we dus eerst maar eens afwachten wat Apple met de iPhone 7 in september doet.

(bron)

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general