Goedkoopste iPhone abonnement vinden

Goedkoopste iPhone abonnement vinden

Als je een nieuwe iPhone wilt krijgen bij een abonnement, dan is het vanzelfsprekend dat je op zoek gaat naar het goedkoopste iPhone abonnement. Echter, is het verstandig om hierbij echt volledig uit te gaan van de prijzen? Nee, eigenlijk niet. Het is namelijk zo dat het goedkoopste iPhone abonnement aan prijs wellicht niet biedt wat jij nodig hebt. Als je steeds buiten je bundel belt bijvoorbeeld, dan worden de kosten toch hoger. Je bent dan goedkoper uit met een abonnement dat wel goed aansluit bij je behoeften. Op de volgende zaken moet je letten als je het iPhone abonnement wilt vinden dat specifiek voor jou de goedkoopste optie is.

Bepaal welke iPhone je wilt

Er zijn diverse modellen iPhones en iedere iPhone heeft natuurlijk eigen kwaliteiten. De nieuwste iPhones hebben meer specificaties en leuke features dan de oudere modellen, zoals de iPhone 5s. Bedenk je wat jij nu echt nodig hebt in een iPhone. Al die extra’s in de nieuwe modellen zijn leuk, maar als je er geen gebruik van maakt dan is het een beetje zonde om er wel voor te betalen. Bekijk dus wat jij echt nodig hebt in een iPhone en zoek daarna uit welke iPhone hier het best op aansluit. Nieuwe toestellen zijn vanzelfsprekend duurder, maar zijn ook sneller en zullen langer meegaan. Bovendien leveren de nieuwste iPhones bij een doorverkoop ook het meeste op.

Bepaal voor jezelf een prijs

Bedenk hoeveel je zelf maximaal uit wilt geven aan een abonnement. Het gaat namelijk om een verplichting die je voor twee jaar (of één) aan gaat en waar je wel aan moet kunnen blijven voldoen. Als je lage maandlasten wilt, dan kan je er ook voor kiezen om een abonnement te nemen waarbij je aan de start van het contract al een deel van het toestel betaalt. Dit zorgt ervoor dat de maandlasten lager zijn. Je kan ook kiezen voor een abonnement van een jaar, waarbij de kosten hoger liggen of voor een 2-jarig abonnement met een hoger maandbedrag en zonder eerste hogere betaling. Bedenk dus wat het mag kosten en denk hierbij aan alle kostenposten, zoals een eventueel startbedrag, de combinatie van looptijd en maandbedrag en natuurlijk ook de aansluitkosten. Let ook goed op dat het maandbedrag wel hetzelfde blijft gedurende twee jaar. Sommige abonnementen bieden je in het eerste jaar korting die je in het tweede jaar niet krijgt.

Een abonnement van 1 of 2 jaar?

Wil je 12 of 24 maanden vast zitten aan een abonnement? Dit is een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen. De oudere modellen iPhones zijn met een 1-jarig abonnement al heel betaalbaar, ook zonder eerste betaling voor het toestel. Het kan zelfs zijn dat je dan goedkoper uit bent dan wanneer je kiest voor een 2-jarig abonnement met een nieuw model. Bekijk de mogelijkheden en vraag je vooral voor jezelf af wat het best bij jou past.

Welke bundel heb je nodig?

Hoeveel bel jij in de maand of hoeveel sms’jes verstuur je? Verbruik je veel data, of valt dat eigenlijk reuze mee? Kortom, wat ga jij verbruiken binnen je abonnement? Denk hier goed over na, zodat je de bundel van het abonnement goed kan aanpassen op jouw behoeften. Het is zonde als je elke maand voor een grote bundel betaalt als een kleine bundel voldoende was geweest.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general