Gele iPad voor het goede doel

Gele iPad voor het goede doel

Apple maakt een gele iPad voor het goede doel. Onder leiding van Jonathan Ive wordt deze unieke iPad Pro gemaakt. Naast deze iPad, zal Ive ook een hoesje maken voor de bijpassende Apple Pencil. De opbrengsten hiervan zullen gaan naar het London Design Museum.

Het gaat hier dus om het 12,9 inch exemplaar van de iPad Pro, die redelijk heldere kleur geel krijgt. In ieder geval anders dan we van Apple gewend zijn, en ook anders dan dat we hem (ooit) in de winkel tegen zullen komen. Ive zal deze iPad Pro maken om het museum een financieel steuntje in de rug te geven. Ive en het London Design Museum hebben een goede band, en wil ze op deze manier een dienst bewijzen.

ipad-pro-gele-versie

Apple Pencil hoesje

Ook zal Ive een hoesje ontwerpen voor de Apple Pencil. Deze Apple Pencil heeft zelf geen accessoires, dus Ive moet zelf naar de tekentafel hiervoor. Het hoesje zal oranje worden, en gemaakt zijn van Italiaans kalfsleer. Verder heeft Ive ook een speciale Smart Cover voor de iPad Pro gemaakt, van blauw Frans leer. Om duidelijk te maken dat het hier maar om één exemplaar gaat, kan je op de iPad Pro en hoes de tekst ‘Edition 1 of 1’ vinden.

Wat kost het?

Naar schatting brengt de iPad Pro met Apple Pencil en een hoesje voor beide, zo’n 10.000 tot 15.000 Britse pond op. Mocht je zelf aan de veiling mee willen doen, dat kan vanaf 28 april. Op de site van de veiling kan je meer informatie vinden over deze producten en andere veilingen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general