‘iPhone meest invloedrijke gadget ooit’

‘iPhone meest invloedrijke gadget ooit’

De Apple iPhone is door Time Magazine uitgeroepen tot meest invloedrijke gadget ooit. ‘Smartphones hadden we al een tijdje, maar nooit zo toegankelijk en mooi als de iPhone’, aldus Time Magazine over de iPhone. Hoewel het design en de toegankelijkheid van de iPhone geprezen worden, ligt volgens Time de kracht toch in de App Store. Op die manier is de iPhone, en de smartphone in het algemeen, een groot succes geworden, en heeft het de manier van communiceren, werken en spelen veranderd.

Lijst van gadgets

In de lijst zijn in totaal 50 gadgets opgenomen. Achter de iPhone zien we bijvoorbeeld de Sony Trinitron staan. Dit is de kleurentelevisie waarvan Sony er sinds 1968 ruim 100 miljoen van heeft weten te verkopen.

Beide bedrijven, Sony en Apple, verschijnen nog eens in de top 5. Zo staat Apple met de Macintosh op de derde plaats, en neemt de Walkman van Sony de vierde plaats in. De IBM Model 5150 maakt de top 5 compleet, als een van de eerste computers. Overige producten van Apple zijn terug te vinden op plaats 9 (iPod), plaats 25 (iPad) en plaats 38 (iBook). Ook zien we Nederlandse bedrijven terug in de top 50. Zo staat Philips met de N1500-videorecorder op de 12e plaats, en is Tomtom terug te vinden op plek 22.

Nieuwe iPhone

Sinds de eerste iPhone in 2007, weet Apple ook elk jaar weer een nieuwe iPhone op de markt te brengen. Sinds 2013 zijn dat zelfs twee iPhones geworden (iPhone 5s en iPhone 5c in 2013, Plus versie vanaf 2014). In 2016 kunnen we zelfs drie verschillende iPhones verwachten. Apple heeft immers al de iPhone SE aangekondigd, en daar zullen nog de iPhone 7 en iPhone 7 Plus bijkomen in september.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general