‘iPhone 7 wordt even groot als de iPhone 6s’

‘iPhone 7 wordt even groot als de iPhone 6s’

Er zijn schematische afbeeldingen van de vermeende iPhone 7 opgedoken. Deze tekeningen zijn afkomstig van het Franse Nowhereelse en het Twitter-account @OnLeaks. Zij hebben het wel vaker aan het juiste eind, wat betreft de iPhone leaks. Vandaar dat we deze tekeningen wel als betrouwbaar kunnen zien.

iPhone 7 formaat van iPhone 6s

Bij de tekening worden afmetingen genoemd. Deze zijn 67,12 millimeter in de breedte en 138,3 millimeter in de lengte. Als we dat vergelijken met de iPhone 6s, dan kom je feitelijk op dezelfde afmetingen (67,1 x 138,3 millimeter). Op de tekening is verder ook te zien dat de camera wat meer naar de hoek van de iPhone 7 geplaatst is.

iphone-7-afmetingen

 

Of de iPhone camera ook weer uit zal steken, is onbekend. Op de foto is bovendien verder ook niks over de dikte van de iPhone 7 te zien. Apple zou aan de ene kant overwogen hebben om de 3,5 mm jack-aansluiting weg te halen om de iPhone 7 dunner te maken, maar zou daar uiteindelijk toch vanaf hebben kunnen zien. De geruchten over de dikte spreken elkaar ook tegen. Zo wordt er gezegd dat de iPhone 7 even dik wordt als de iPod Touch (6,1 millimdeter), al zeggen bronnen aan Nowhereelse dat de iPhone 7 even dik zal worden als de iPhone 6s.

Op de schematische tekeningen zie je daarnaast ook twee dingen (niet). Zo zijn de antennestrepen niet zichtbaar, en is de Smart Connector ook afwezig. Al kan het natuurlijk ook zomaar zijn dat die dingen (en andere uiterlijke overeenkomsten met de daadwerkelijke iPhone 7) niet opgenomen worden in een schematische tekeningen. Die zal er dan wellicht meer voor dienen om de afmetingen duidelijk te maken.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general