Krijgt mijn iPhone de iOS 10 update?

Krijgt mijn iPhone de iOS 10 update?

Apple heeft iOS 10 aangekondigd, en dan vraagt menigeen zich af of zijn iPhone, iPad of iPod ook in aanmerking komt voor de update naar iOS 10. Mocht je over een redelijk nieuw iDevice beschikken, die ook iOS 9 heeft, dan is de kans groot dat je ook de iOS 10 update kan krijgen. Zie bovenstaande afbeelding voor de apparaten die de iOS 10 update zullen ontvangen. Dit betekent dus een update voor de volgende toestellen:

– iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s en iPhone 6s Plus
– iPad Pro (12.9 en 9.7 inch)
– iPad Air, iPad Air 2, iPad 4
– iPad Mini 2/3/4
– iPod Touch 6e gen.

Dit betekent dus dat je geen iOS 10 update hoeft te verwachten voor (die wel iOS 9 draaien):

– iPhone 4s, iPad 2/3, iPad Mini 1 en iPod Touch 5G

iOS 10 release

Ontwikkelaars hebben nu al de mogelijkheid om te spelen met een beta versie van iOS 10. De publieke beta versie zal ergens in juli van dit jaar komen. De daadwerkelijk iOS 10 release zal in het najaar van 2016 plaats vinden. Dit zal waarschijnlijk samengaan met de iPhone 7 release, ergens in september.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general