iPhone 7: drie verschillende varianten?

iPhone 7: drie verschillende varianten?

Een nieuwe week dus is er weer nieuws over de aankomende iPhone 7. Deze keer is het geen video, maar een foto met daarop naar verluidt drie verschillende modellen van de iPhone 7. De foto heeft het over drie verschillende varianten van de iPhone 7, die we eigenlijk al eens eerder tegenkwamen: de iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro.

iPhone 7 varianten op foto

Op onderstaande foto zijn de drie varianten van de iPhone 7 te zien. Dat er een iPhone 7 komt, lijkt al wel vast te staan. Dat Apple ook een opvolger voor de Plus telefoons uitbrengt, mag ook geen verassing zijn. Wat de iPhone 7 Pro echter in zal houden, dat is de grote vraag.

iphone-7-plus-pr

Zoals je kan zien is de iPhone 7 duidelijk kleiner dan de Plus en Pro versie. De Plus en Pro lijken wel even groot te zijn, al ligt de Pro wel net wat hoger waardoor ook een sensor net niet te zien is. De Plus en Pro lijken op het oog zo exact hetzelfde te zijn, wat dus ook zomaar kan zijn.

In dezelfde post op Weibo publiceert deze persoon ook een apart foto van de achterkant van de iPhone 7. Hier zien we de antennestrepen zoals we ze ‘gewend’ zijn van de iPhone 7. Wat echter erg opvallend is, is dat er een ‘S’ onder de naam iPhone staat. Normaal zien we dit enkel bij de S-toestellen, waardoor we misschien toch kunnen twijfelen aan de waarheid van deze foto’s. Het zou zeker niet logisch zijn voor Apple om een ‘iPhone 7S’ uit te brengen.

iphone7-s

Ons Chinees is helaas niet zo goed, en weten we ook niet precies te vertellen wat de tekst betekent die bijgevoegd is aan de foto’s. Na een bezoek aan Google Translate lijkt het erop dat deze persoon het over Steve Jobs heeft, zou die S daar dan op moeten slaan?

Wie weet is dit toch wel een legitieme foto van een ‘iPhone 7’, en wordt iPhone 7 niet eens de echte naam van dit toestel. Heel vreemd zal dat niet zijn, aangezien deze telefoon niet veel (uiterlijke) veranderingen lijkt te ondergaan en omdat Apple volgend jaar (ten ere van het 10 jaars bestaan van de iPhone) een gloednieuwe iPhone uit wil brengen, en dus niet een S serie van de iPhone.

Hoe het werkelijk allemaal zit, zal nog even op zich moeten laten wachten. In september zullen we meer te weten komen over deze iPhone, als Apple naar verwachting de iPhone 7 zal aankondigen.

UPDATE: Er is een nieuwe foto gepubliceerd, waar het verschil tussen de iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro duidelijk zou worden.

iphone7-plus-pro-achterkant

De dualcamera waarover dus al langer wordt gesproken, zou er niet zijn voor de iPhone 7 Plus, maar voor de iPhone 7 Pro. Ook is de Smart Connector enkel bedoeld voor de iPhone 7 Pro. De iPhone 7 Plus zal zich dan enkel op de schermgrootte van de iPhone 7 kunnen onderscheiden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general