‘iPhone 7 aankondiging op 7 september’

‘iPhone 7 aankondiging op 7 september’

Het lijkt er op dat Apple de nieuwe iPhone 7 op 7 september aan gaat kondigen. Apple heeft namelijk persuitnodigingen verstuurd voor een evenement op woensdag 7 september 2016 om 19:00 (Nederlandse tijd). We gingen er al langere tijd van uit dat Apple de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus in september aan zou kondigen, maar de exacte datum was nog niet bekend.

iPhone 7 (Plus) aankondiging

Het lijkt dus vast te staan dat de datum 7 september wordt, wat misschien ook wat zegt over de naam (iPhone 7), of het is natuurlijk stom toeval. Hoe dan ook, dit is het derde evenement van Apple na de aankondiging van de iPhone SE op 21 maart en het WWDC 2016.

Zoals elk jaar kunnen we van Apple in september de nieuwe iPhones verwachten, zo ook met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De iPhone 7 release zal helaas nog wel even op zich moeten laten wachten. Nederland zal waarschijnlijk weer tot de tweede groep landen behoren, al kan je de iPhone 7 al wel eerder in Duitsland kopen.

Wat te verwachten?

We kunnen dus in ieder geval de iPhone 7 en iPhone 7 Plus verwachten. Deze toestellen zullen waarschijnlijk weer een schermformaat hebben van respectievelijk 4,7 en 5,5 inch. Wat betreft het uiterlijk hoeven we niet op zo gek veel veranderingen te wachten. De antennestrepen op de achterkant zullen wat minder in zicht komen, en de 3,5 mm koptelefoonaansluiting zal verwijderd worden. Daarnaast worden de specificaties weer een stuk verbeterd, en zal de iPhone 7 Plus over een dual-camera beschikken.

Naast de nieuwe iPhones, kunnen we ook meer verwachten. Zo wordt er altijd samen met de nieuwe iPhone de nieuwe versie van het besturingssysteem vrijgegeven. Van iOS 10 weten we al wel wat, maar we zullen ook zeker weer nieuwe functies te horen krijgen, evenals de releasedatum.

Ook dan is het verhaal waarschijnlijk nog niet compleet, aangezien er ook gesproken wordt over een Apple Watch 2 (met een eigen GPS chip, betere batterij en processor) én watchOS 3. Daarnaast zullen ook tv OS 10 en macOS Sierra even besproken worden.

Livestream volgen

Het zal ook weer mogelijk zijn om een livestream van het Apple evenement te volgen. Dit kan via de pagina die Apple daarvoor aangemaakt heeft. Op die pagina kan je de livestream volgen, mits je aan de voorwaarden voldoet. Dat houdt in dat je Apple apparaten een beetje up-to-date moeten zijn (iOS 7 of later, OS X v10.8.5 of later tvOS 6.2 of later of met Microsoft Edge draaiend op Windows 10). Mocht je niet aan die voorwaarden voldoen, dan zal het ook nog mogelijk zijn om de livestream te volgen, maar dan op een andere manier. Daar zal later (dag voor/van de presentatie) nog een artikel op volgen.

Uiteraard zullen wij ook het evenement volgen, en daar bericht van geven op iPhoneabonnementen.com. Ook zal je de beste iPhone 7 abonnementen zo spoedig mogelijk op de iPhone 7 pagina kunnen vinden!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general