iPhone 7 en 7 Plus nu in de winkels: dit moet je weten

iPhone 7 en 7 Plus nu in de winkels: dit moet je weten

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben vandaag, 16 september, hun release. Als je in afgelopen week nog geen pre-order geplaatst hebt, dan kan je ze nu ook in de winkels kopen. In Nederland kan je bij drie Apple Stores terecht waarvan Apple ook beloofd heeft dat ze de iPhone 7 (Plus) op voorraad hebben. Ook als je geen pre-order geplaatst hebt. Dit zijn de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem. Mocht je dus geen pre-order geplaatst hebben, dan moet je er snel bij zijn. De nieuwe toestellen zullen ongetwijfeld snel uitverkocht zijn. Wel een iPhone 7 pre-order geplaatst? Dan hoef je je nergens zorgen over te maken, en kan je uitslapen ;-).

iPhone 7 kopen in Nederland

Vanaf 16 september is het mogelijk om de iPhone 7 te kopen en te mogen ontvangen. Bij de presentatie van de twee nieuwe telefoons maakte Apple al bekend dat het geen cijfers zou geven over de verkoop van de iPhones in het openingsweekend. Naar eigen zeggen deed Apple dit omdat ze te weinig toestellen beschikbaar hadden voor de grote vraag. Daarom zijn de daadwerkelijke verkoopaantallen geen goede maatstaf voor investeerders.

Dat de iPhone 7 en 7 Plus over te weinig voorraad beschikken om aan de vraag te voldoen, mag duidelijk zijn. In de VS zal de iPhone 7 bijvoorbeeld in de kleuren zwart, zilver, goud en roségoud te koop zijn. Het gitzwarte model is uitverkocht. Bij de pre-order waren zelfs alle kleuren van de iPhone 7 Plus uitverkocht. Hoe dit in Nederland zit, is niet helemaal bekend. Maar je kan er van uitgaan dat dit ongeveer hetzelfde is.

Naast het kopen van de iPhone 7 in de Apple Store, kan je ook terecht bij een aantal retailers. Daar kan je de toestellen los of met een iPhone abonnement kopen. In onderstaande tabel zie je een aantal van die retailers met bijbehorende abonnementen.

[table id=13 /]

iPhone 7 kopen in de Apple Store

De retailers zullen ook niet alle iPhones op voorraad hebben. Je kan er natuurlijk kijken, maar de grootste kans heb je in de (offline) winkels van Apple zelf. In de online winkel van Apple mag je al rekening houden met een wachttijd van 2 tot 5 weken, afhankelijk van welk toestel je wilt kopen.

Bij de Apple Store kan je vanaf 08:00 terecht om een nieuwe iPhone te kopen. Het gaat daarbij om de volgende winkels:

  • Apple Amsterdam – Leidseplein 25
  • Apple Den Haag – Passage 39
  • Apple Haarlem – Grote Houtstraat 99

Alles weten over de nieuwe iPhone 7? Kijk daarvoor op de iPhone 7 pagina.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general