iPhone 7 laat Galaxy Note 7 ver achter zich in snelheidstest

iPhone 7 laat Galaxy Note 7 ver achter zich in snelheidstest

De nieuwe A10 Fusion processor van de Apple iPhone 7 is ongelooflijk snel. Dat laat ook dit filmpje weer zien, waar de iPhone 7 het opneemt tegen de Galaxy Note 7 van Samsung. Bekijk snel de video van de iPhone 7 vs Galaxy Note 7 vergelijking.

iPhone 7 vs Galaxy Note 7 video

Bekijk onderstaande video, en zie hoeveel sneller de iPhone 7 is dan de Galaxy Note 7.

De test bestaat uit het openen en heropenen van een aantal applicaties. Dit zijn gewone applicaties, maar zitten ook wat zwaardere games tussen. Na een tijdje wordt al snel duidelijk dat de iPhone 7 hierin een stuk beter presteert dan de Galaxy Note 7. Waar de iPhone 7 1 minuut en 40 seconden hiervoor nodig had, deed de Note 7 daar maar liefst 3 minuten en 14 seconden over. Dat terwijl de Galaxy Note 7 over 4 GB RAM beschikt, waar de iPhone 7 het moet doen met de helft.

iphone-7-vs-note-7

Aan een test als deze is te zien dat specificaties op papier eigenlijk nog niet veel zeggen. Omdat Apple het eigen besturingssysteem maakt en daarbij de iPhone ook zelf ontwerpt, weten die twee feilloos te functioneren. Hoewel de Galaxy Note 7 een uitstekende smartphone is, kan niet ontkend worden dat de iPhone 7 op dit moment toch echt een stuk sneller is. Vergeleken met andere telefoons zal dit resultaat ook heel goed reproduceerbaar zijn.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general