iPhone 8 genoemd door Apple medewerker, release 2017?

iPhone 8 genoemd door Apple medewerker, release 2017?

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn nog niet eens een maand geleden aangekondigd, of we praten al weer over de iPhone 8. Volgens Business Insider heeft een medewerker van Apple namelijk gesproken over de iPhone 8. Daarvan zou de hardware worden ontwikkeld in Israël. Big deal, toch? Dit zou echter kunnen betekenen dat Apple de naam ‘iPhone 7s’ overslaat, en meteen doorgaat naar de iPhone 8.

iPhone 8 overzicht

De medewerker wil anoniem blijven, maar kan wel vertellen dat deze in Herzliya bij Apple werkt. Dit ligt vlak bij Tel Aviv, en volgens Tim Cook (CEO van Apple) is dat het een na grootste R&D centrum van Apple. Dit zou dus kunnen betekenen dat de werknemer wel weet waar hij over praat. Veel details over deze iPhone 8 kon hij niet geven, behalve dat het design grondig wordt veranderd. Bovendien zou de iPhone 8 een betere camera krijgen, maar dat ligt voor de hand aangezien dat ieder jaar gebeurt. Ga er daarom ook maar vanuit dat de processor beter wordt.

Een tijdje terug werd er ook al over de iPhone 8 gesproken. Daaruit zou blijken dat Apple samen met Samsung zou werken voor een AMOLED-scherm voor het toestel. Dit zou een flink verbeterpunt zijn ten opzichte van het huidige scherm.

iPhone 8, of toch iPhone X?

Of de iPhone van 2017 ook echt de iPhone 8 genoemd zal worden, moet natuurlijk nog maar blijken. Aan de ene kant zou iPhone 7s voor de hand liggen, aangezien het een jaar na de iPhone 7 op de markt komt. Aan de andere kant zou een volledig nieuwe iPhone (waar al langer over gesproken wordt) ook een nieuwe naam moeten betekenen. In dit geval is dat een nieuw nummer. Bovendien is 2017 het 10e jaar dat de Apple iPhone bestaat. Om dan dat feestje met enkel een ‘S-update’ te vieren, is misschien wat te weinig. Wat dat betreft zou een naam als iPhone X of gewoon simpelweg iPhone ook gewoon kunnen. Het zal nog wel even duren voordat er hier duidelijkheid over komt. September 2017 duurt namelijk nog wel even.

(bron)

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general