‘iPhone 8 krijgt 5,8 inch groot OLED-display’

‘iPhone 8 krijgt 5,8 inch groot OLED-display’

De nieuwe iPhone 8 krijgt geen 5 inch groot OLED-display, maar een 5,8 inch groot OLED-display. Dat blijkt uit de nieuwste geruchten. Bronnen in het geruchtencircuit riepen al vaker dat de nieuwe iPhone een 5,8 inch groot OLED-display zou krijgen, maar de Japanse website Nikkei sprak dat tegen.

Inmiddels gelooft ook de Japanse website in de nieuwe geruchten en dus lijkt het er steeds meer op dat Apple inderdaad van plan is een grotere smartphone met een beter beeldscherm uit te brengen.

iPhone 8 heeft een 5,8 inch groot OLED-display

De iPhone 8, of de iPhone X, krijgt mogelijk een 5,8 inch groot OLED of Super AMOLED-beeldscherm. Eerder dit jaar gingen er nog geruchten dat Apple drie nieuwe smartphones zou willen uitbrengen: de iPhone 7S met een 4,7 inch beeldscherm, de iPhone 7S Plus met een 5,5 inch beeldscherm en de iPhone 8 met een 5 inch AMOLED-beeldscherm. Het is opvallend dat de Nikkei nu van standpunt verandert en dat Apple zou kiezen voor een 5,8 inch groot beeldscherm.

Mogelijk worden de OLED-displays geproduceerd door toeleverancier en concurrent Samsung. Dat bedrijf is vrijwel de enige fabrikant in de wereld die de grote vraag van Apple bij kan benen. De iPhone 7S en de iPhone 7S Plus zouden bovendien eenzelfde design houden, terwijl de iPhone 8 volledig opnieuw is ontworpen, een OLED-display en andere gave features zal krijgen. De iPhone 8 is compleet opnieuw ontworpen om zo te vieren dat de iPhone tien jaar bestaat.

Tot nu toe sprak Nikkei tegen dat de iPhone 8 een 5,8 inch groot beeldscherm zou krijgen. Nikkei heeft tot nu toe altijd beweerd dat het om een 5 inch groot scherm zou gaan. Maar de website wijzigt haar standpunt nu, omdat het bronnen dichtbij het productieproces zou hebben, die stellen dat het om een 5,8 inch groot beeldscherm gaat.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general