‘Nieuwe iPhone pas later in de winkels’

‘Nieuwe iPhone pas later in de winkels’

De nieuwe iPhone, de iPhone 8, zal mogelijk pas later dan september geïntroduceerd worden. Het toestel zou niet op tijd klaar zijn voor introductie in september. De nieuwe smartphone krijgt een vervanger voor Touch ID. Volgens techwebsite Digitimes zou Apple de vingerafdrukscanner in het scherm hebben verwerkt.

Apple zou nog wat problemen hebben met de nieuwe techniek. Daardoor komt de iPhone pas later in de winkels te liggen dan normaal gesproken. Het is traditie dat het bedrijf uit Cupertino haar smartphones in september introduceert, maar het lijkt erop dat de nieuwe iPhone die deadline niet zal halen.

Nieuwe iPhone krijgt revolutionair nieuw design

De nieuwe iPhone, de iPhone 8, gaat er waarschijnlijk heel anders uitzien dan dat we nu gewend zijn. Zo zal Apple mogelijk afscheid nemen van de home button. Bovendien loopt het scherm tot aan de randen van het toestel. Dat is ook meteen de belangrijkste reden dat Apple geen thuisknop meer gebruikt, daar is geen plek meer voor.

Daarom is Apple aangewezen op nieuwe technieken. Het bedrijf zou een nieuwe vingerafdrukscanner hebben ontwikkeld die verwerkt is in het scherm. Daarmee kiest Apple dus niet voor al bestaande vingerafdrukscanners van bijvoorbeeld Qualcomm of Synaptics. De nieuwe scanner heeft een compleet eigen ontwerp, algoritme en is gemaakt van Privaris-glas. Mogelijk kun je de nieuwe iPhone ook ontgrendelen aan de hand van gezichtsherkenning.

Vertraging

Al die nieuwigheden zorgen ook voor vertraging van de productie van de iPhone 8. Normaalgesproken worden de nieuwe iPhones in september gepresenteerd, maar mogelijk heeft Apple de smartphone dan nog niet klaar voor productie. De smartphones zouden pas in september in productie genomen worden, waardoor de eerste smartphones pas (veel) later in de winkel komen te liggen. Waarschijnlijk zal de iPhone 8 wel al aangekondigd worden, maar pas later voor verkoop beschikbaar zijn, net als bij de AirPods het geval was.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general