‘Apple brengt 128GB iPhone SE uit’

‘Apple brengt 128GB iPhone SE uit’

Apple is van plan om deze maand een nieuwe variant van de iPhone SE uit te brengen. Eerder zeiden geruchten dat het bedrijf geen nieuwe iPhone SE zou onthullen. Maar mogelijk komt het bedrijf nog deze maand met een nieuwe smartphone, met meer opslaggeheugen.

Apple zou zelfs haast hebben met de introductie van het nieuwe toestel. Volgens de nieuwste geruchten zou het bedrijf de smartphone nog deze maand willen onthouden.

Nieuwe modellen: iPhone 128GB SE

Apple zou niet alleen een nieuw toestel uit willen brengen, maar alle huidige toestellen willen vervangen. In Amerika worden de iPhone SE-smartphones door de winkelketen Target verkocht. Dat is ook meteen de bron van alle nieuwe geruchten. Apple zou namelijk aan de winkel gevraagd hebben om een groot deel van de huidige voorraad terug te sturen naar het distributiecentrum.

Target zou alle iPhone SE-smartphones van 16 of 64GB terug moeten sturen naar Apple. Het gaat om alle smartphones, in alle kleuren. Dat is een opmerkelijke stap, want normaalgesproken blijven smartphones altijd in de verkoop. De bewering van Target zou een aanwijzing vormen dat Apple op iets nieuws zint. Het is ook goed mogelijk dat Apple de toestellen terugroept vanwege tegenvallende verkoopcijfers. Voor maart staat een event gepland en het is erg toevallig dat Apple net op dit moment de toestellen terugroept. Een manager van Target heeft aangegeven dat de keten sinds de introductie van de iPhone 7 al geen nieuwe iPhone SE heeft gekregen.

Het is goed mogelijk dat Apple nu kiest voor een nieuwe generatie. Waarschijnlijk krijgt de iPhone SE een opvolger met meer opslaggeheugen. We moeten dan denken aan dezelfde opslaggroottes als bij de iPhone 7. Mogelijk haalt Apple de iPhone SE met 16GB opslaggeheugen van de markt, om deze te vervangen met iPhone SE-smartphones met 32GB en 128GB opslaggeheugen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general