‘Mogelijk na volgende week nieuwe producten’

‘Mogelijk na volgende week nieuwe producten’

Apple wil mogelijk na volgende week, tussen 20 en 24 maart, nieuwe producten introduceren. Het gaat mogelijk om drie nieuwe iPads, waaronder een nieuw model met een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. Veel analisten bevestigen de geruchten dat er nieuwe iPads aan zitten te komen.

Want daarnaast ook in de lijn der verwachtingen ligt, is een aantal nieuwe iPhones. Mogelijk gaat het om een update van de iPhone SE en een nieuwe variant van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Welke nieuwe producten wil Apple aankondigen?

Er gaan al langere tijd geruchten dat Apple eind maart nieuwe producten zou willen aankondigen. Daarbij is duidelijk dat het bedrijf waarschijnlijk drie nieuwe iPads wil aankondigen. Daarnaast verwacht de Japanse website Macotakara dat Apple tijdens het evenement eind deze maand, ook een nieuwe iPhone SE wil aankondigen. De iPhone SE is al even oud, maar dit toestel zou mogelijk 128G opslag krijgen. Daarmee wordt het opslaggeheugen van de smartphone uitgebreid.

Een ander hardnekkig gerucht, is de introductie van een nieuwe variant van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Het zou hier gaan om een rode iPhone, die onder de noemer van (PRODUCT)RED wordt uitgebracht.

Apple is laat

Als Apple inderdaad deze maand een evenement wil organiseren, is het bedrijf daar wel erg laat mee. Vorig jaar werden de uitnodigingen al op 10 maart verzonden. Apple stuurde de uitnodigingen meestal anderhalve week van tevoren, zodat de media genoeg tijd hadden om naar Californië te reizen.

Het is goed mogelijk dat het evenement wordt verplaatst naar april. In ieder geval zal het evenement niet plaatsvinden in het nieuwe Steve Jobs Theater, want die gaat pas in het najaar open. Eveneens is het niet logisch dat Apple de nieuwe producten zal presenteren met een aantal persberichten. Het evenement vindt mogelijk tussen 20 en 24 maart, of anders in april plaats.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general