iPhone 8 heet iPhone Edition en komt later

iPhone 8 heet iPhone Edition en komt later

De iPhone 8 heet waarschijnlijk de iPhone Edition en komt mogelijk veel later pas uit. Eerder gingen er geruchten dat het toestel tegelijkertijd met de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus gelanceerd zouden worden, maar dat is mogelijk niet haalbaar.

Apple wil dit jaar drie nieuwe iPhones aankondigen. Het gaat om de iPhone 7S met een 4,7 inch formaat, een iPhone 7S Plus met een 5,5 inch formaat en een iPhone 8, iPhone X of iPhone Edition met een 5,8 inch formaat. De 7S-modellen krijgen hetzelfde uiterlijk als de iPhone 7, terwijl de iPhone Edition een compleet nieuwe smartphone wordt.

iPhone Edition

Volgens de Japanse website Macotakara gaat Apple de iPhone 8 niet ‘iPhone 8’ of ‘iPhone X’ noemen, maar iPhone Edition. De smartphone heeft een revolutionair nieuw design, met een OLED-scherm dat over de schermranden gebogen is, voorzien is van Touch ID achter het display en bovendien een glazen behuizing heeft.

Tot nu toe werd er gesproken over de iPhone 8 of iPhone X, maar mogelijk kiest Apple voor ‘Edition’, om meer nadruk te leggen op het feit dat de smartphone duurder, meer premium en meer high-end is. Apple gebruikte het woord ‘Edition’ een keer eerder: bij de Apple Watch. Dat model was een gouden Apple Watch met een prijskaartje van maar liefst 11.000 euro. Waarschijnlijk zal het zo’n vaart bij de nieuwe iPhone niet lopen. Je kunt wel alvast beginnen met sparen, het toestel gaat mogelijk meer dan 1000 dollar kosten.

Apple test nog steeds prototypes

Apple heeft de nieuwe iPhone 8, iPhone X of iPhone Edition nog niet in productie. Het bedrijf zou nog bezig zijn met het testen van prototypes. Zo zou Apple nog experimenteren met materialen en schermtechnieken. Het is duidelijk dat Apple in ieder geval een OLED-scherm op het oog heeft, die wordt geproduceerd door Samsung.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general