YouTubers geven rode iPhone zwarte voorkant

YouTubers geven rode iPhone zwarte voorkant

Als je een rode iPhone koopt, ben je gebonden aan de witte voorkant. De iPhone 7 RED is op die manier ontworpen, omdat dit de kleuren zijn van de (PRODUCT)RED-serie. Toch zijn er veel YouTubers en andere gebruikers van de iPhone die vinden dat de voorkant eigenlijk zwart hadden moeten zijn. Dat zou er beter uitzien.

Apple zal de rode iPhone waarschijnlijk niet zelf in een zwarte uitvoering uitbrengen. Daarom zijn er een aantal fanaten die de proef op de som namen en de voorkant van een (git)zwarte iPhone transporteerden op een rode iPhone.

iPhone 7 RED met zwarte voorkant

Een aantal YouTubers heeft het inmiddels al aangedurfd om de rode iPhone met de witte voorkant te voorzien van een zwart frontje. De meeste YouTubers vinden de kleur van de achterkant fantastisch, maar zijn teleurgesteld over de witte voorkant.

De eerste YouTuber die de voorkant heeft veranderd, was JerryRigsEverything. Hij waarschuwt meteen: als je de voorkant van de zwarte iPhone overzet op een rode iPhone, krijg je problemen met de Touch ID. Daarom moet je de Touch ID van de witte voorkant gebruiken, waardoor je een soort Frankenstein-smartphone krijgt. Een andere Applefan, Danny Winget, heeft dit nog eens dunnetjes over gedaan. Hij heeft ook de Touch ID van de gitzwarte iPhone overgenomen, waardoor het plaatje nu helemaal compleet is en correct werkt.

Overzetten is niet goedkoop

Je dient de voorkant van de gitzwarte iPhone te nemen en deze over te zetten op de rode iPhone. Dat komt doordat de Touch ID is verboden met de enclave-chip van de iPhone. Dit kost veel tijd en geld. Mocht je er op een goedkope manier van de witte voorkant af willen komen, kun je altijd een zwarte screenprotector erover heen plakken. Het nadeel: de witte homeknop blijft zichtbaar, waardoor het resultaat iets minder mooi is.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general